top of page

3 DNEVNI TRANSFORMATIVNI ONLINE PROGRAM

ZAME

Interaktivni program, ki je namenjen temu, da se povežeš z novim udobjem v sebi,

da zgradiš in nato ohraniš svoj notranji mir za prihodnost, ki jo želiš ustvariti.

DSC_5625.jpg

 V 3 dnevnem programu boš spoznal/a

Načela in koncepte, ki so nujno potrebni, da se osvobodiš stalne sodbe in neprestanega hitenja skozi življenje

Kako dosežeš več sprejemanja, predvsem same/ga sebe

Kako se ustaviti znotraj sebe, da narediš prostor za nov mir in več energije

Kako sinhronizirati in uporabljati svoj um, telo, srce in duha/dušo

Kako zaupati vase in v to, da je zate mogoče, da ustvariš življenje, ki ga Ti želiš živeti

Kako lahko v novem zaupanju in sprejemanju začneš ustvarjati karkoli iz seznama tvojih srčnih želja (npr. boljšo samopodobo, zdravje, ljubeče partnerstvo, obilje,..)

standing-joga.jpg

Ta program je ekskluzivno sestavljen tako, da te zares pripelje v ZDAJ, da lahko narediš trajno transformacijo. V treh dneh bom predano s tabo, naučila te bom, kako uporabiš svoje telo, um in čustva, se uglasiš s svojo pravo naravo/dušo, ter stopiš na novo pot.

UTRINKI O ANINIH PROGRAMIH

pricevanje-tamara-full.PNG
pricevanje-ivica-full.PNG

POTEK PROGRAMA

videoconference_final.jpg

3 zaporedne dni 

 

Četrtek, 30. april

Petek, 1. maj
Sobota, 2. maj

Spremljaj program iz udobja svojega doma. Dan začnemo z jutranjo prakso in zvečer zaokrožimo z interaktivnim spletnim srečanjem v živo.

Vsak dan zajema:

Jutranji program: 60 minutna praksa z gibanjem/jogo meditacijo in energijskimi napotki. Posnetek ti je na voljo od 6:00 dalje, izvedeš pa jo kadarkoli tekom dneva.

Večerni program: V ŽIVO preko ZOOM-a ob 18:30 do 20:00. Interaktivni večer kjer poglabljamo svoje znanje in izmenjamo izkušnje, na koncu pa te vodim skozi energijsko sinhronizacijo. Posnetek prenosa bo na voljo za kasnejšo uporabo.

Vse vsebine programa bodo posnete in ti bodo na voljo do zadnjega dne v mesecu maju 2020.

PRIDRUŽI SE

 Zavedamo se da v teh intenzivnih časih vsi potrebujemo vzpostaviti notranji mir in poskrbeti za zdravje. Glede na razmere smo se odločili, da ti celotni program v vrednosti 278 EUR

ponudimo po dostopni ceni 88 EUR.

nature.jpg

Se še vedno sprašuješ, če je ta program zate?

  • Program je sestavljen iz 3 modulov, ki jih združimo v tri dni intezivnega osebnega treninga

  • Vsak modul zajame svojo unikatno vsebino, vsebine pa se od začetka do zadnjega dne nadgrajujejo in na koncu programa integrirajo v celoto

  • Vsak dan začnemo že zjutraj in ga zaključimo skupaj, v ŽIVO kjer namenim čas za tvoja vprašanja in ti dam besedo. To ti omogoči zares pristno izkušnjo retreata / oddiha 

  • V programu se ukvarjamo celostno s tabo - zajamemo vse tvoje aspekte, TELO, UM, ČUSTVA in tvojega DUHA/DUŠO

  • Program zajema posnetke vodenih meditacij, dihalnih tehnik, orodij za celostno sproščanje, energijsko telesno vadbo / jogo, predvsem pa napotke za dosego trajne notranje transformacije

  • Posebna dodana vrednost so večerne delavnice, ki jih izvajamo v živo, na katerih sem tvoja osebno mentorica

  • Svoje izzive, ugotovitve, mnenja, nova spoznanja lahko deliš s skupino, ki program izvaja s tabo znotraj zaprte FB skupine, ki je namenjena samo članom programa

  • Z nami bo tudi gost Nejc Boljka, ki bo prispeval svoje unikatno znanje in osebne izkušnje iz profesionalne športne kariere, raziskovanja energijskih tokov in duhovne poti

  • Program ustvarja varen prostor, kje se lahko popolnoma sproščeno izraziš in dosežeš osebno transformacijo, ki jo želiš

UTRINKI UPORABNIKOV

Andraž Lamut

Res se veselim odkrivanja vseh potencialov, ki jih imam in verjamem, da je vse to dejansko realnost. Hkrati sem ponosen, da sem prišel v stik z ljudmi, ki mi osvetljujejo pot in s katerimi se lahko take stvari pogovarjam (med njimi si tudi ti) :)

Martina Razdevšek

Draga Ana, tole je bilo res čarobno potovanje! Program mi je bil neprecenljiva smer in opora prav vsak dan, tako da sem res z veseljem in radovednostjo pričela nov dan.  Za vsako jutro bi me zelo podprle medtacije z dnevno usmeritvijo.

Pa srečanj v živo se bom tudi udeleževala, me zelo zanimajo podrobnosti.

Hvala, hvala, res super to vodiš in pelješ, pripravljena sem na še, Morski pozdravček, Martina

VSEBINA PROGRAMA

Program je namenjen tvoji trajni transformaciji od znotraj navzven, obsega tri vsebinsko bogate module

Vsak modul ima delovni zvezek, ki te vodi skozi program

V vsakem modulu prejmeš konkretne napotke, ki jih izvajaš v tistem dnevu in svoje izkušnje lahko nato deliš v delavnici, ki jo izvedemo vsak večer (modula) v živo.

1. DAN: SPOŠTUJEM IN LJUBIM SVOJE TELO

V tem dnevu, modulu bomo poglobili in prenovili odnos do svojega fizičnega telesa.

Veliko pozornosti v fizični gibalni praksi namenimo prizemljevanju, občutenju sebe, postavljanju sebe v TUKAJ IN ZDAJ.

Tega občutka moderni človek praktično več ne pozna, ker je stalno v mislih in idejah, skrbeh, …

 

Okrepili bomo moč v nogah in spodnjih energijskih centrih, pripravili bomo namero, ki nas bo krepila skozi dan in preko tega dosegli notranje prepoznanje, ki bo trajno.

 

Spoznali bomo, kje in kako smo še neprijazni do svojega telesa in začeli s transformacijo teh vzorcev.

2. DAN: UMIRJAM SVOJ UM IN MISLI

V drugem modulu zavestno opazujemo svoje misli in čustva. Opazimo, da so misli, predvsem pa naša čustva in občutki integralni del nas.

 

Postopoma se potopimo v ta naš notranji svet / naš kozmos in ga začnemo validirati, kot nekaj, kar je, obstaja in kar nas lahko na naši poti podpre. Svoje notranje raziskovanje prestavimo v višjo prestavo oz. pridemo na nov nivo.

 

V praktično-gibalnem delu tega modula se posvetimo krepitvi nog in trupa, obnovimo energijsko pretočnost teh energijskih centrov in se povzpnemo do srčnega centra. Tukaj so doma naša čustva.

 

Skozi transformacijsko zasnovan proces drugega dne, se naučimo, kako se ne zapletati v svoje misli in svoj um “postaviti” na način, da nam začne služiti in nič več diktirati, nas ustrahovati.

 

Izkušnja drugega dne vas zagotovo ne bo pustila hladnih in bo trajala. Je podlaga za začetek novega, zavestnega kreiranja.

3. DAN: VRAČAM SI STRAST DO ŽIVLJENJA

Tretji dan - modul je integracija prvega in drugega, ter njuna nadgradnja. V tem zares močnem dnevu na novo prižgemo luč / energijo v naših srcih / dušah.

 

Znova občutite tistega notranjega duha, življenje, ki teče skozi vas. Aktiviramo tok, ki je glavni pogon vsega, kar ustvarjamo v naših življenjih. Z drugimi besedami, povežemo se s kreacijo življenja, ki je “Ljubezen”. 

 

Na ta dan zagotovo začutite, kaj pomeni notranja transformacija in zakaj je ta bistvena, če želimo dolgoročno spremembo v našem življenju. Gibalno-jogijska energijska praksa tretjega modula je namenjena celotnemu telesu, integrira vse. Ti pa se zaznaš kot harmonična celota, ki sodeluje pri tem procesu. 

 

V tem dnevu stopiš na novo pot in se spojiš z novo vizijo, ki je usklajena z univerzalno. Ustvariš in zapišeš novo vizijo zase oz. obstoječo prenoviš in jo reafirmiraš. Sedaj imaš notranjo moč in novo realizacijo, ki te podpre, da začneš ustvarjati življenje, pot, ki je tvoje poslanstvo.

Kdo je Ana Cordum?

Ana je intuitivni medij, ki prevaja višje frekvence v lahkoten jezik, ki je razumljiv vsakomur.

 

Njeno poslanstvo je, da kot kanal oz. povezava med vesoljem in zemeljskim življenjem, dviguje vibracijo vsem, ki si želijo pozitivne transformacije in postati avtentični, srečni, strastni kreatorji svojega življenja.

Podpre te pri tem, da prepoznaš in presežeš blokade, ki te omejujejo, da bi zaživel/a svoje sanje.

 

Postani ponovno zaljubljen/a v življenje!

AnaCordum_logo_450x62 px_color.png
Ana (5 of 1).jpg

Copyright 2020, AnaCordum

bottom of page