top of page

AKADEMIJA 

"KREIRAM SVOJE SVETLOBNO LETO 2019"

"Spoznaj nov način učenja, spoznaj kako živeti bolj lahkotno in kreirati zavestno!"

"Akademija in celoletni program je namenjen vzdrževanju notranjega ravnovesja, tvoji duhovni in osebni rasti ter premagovanju ovir na poti do živetja svojega poslanstva! Nauči te zavestnega kreiranja."

KAJ PRIDOBIŠ Z VPISOM NA AKADEMIJO?

  • UPOŠTEVANJE CIKLIČNOSTI NARAVNIH RITMOV, KI JIH ZAČNEŠ UPORABLJATI SEBI V PRID

  • MEDITACIJA V ŽIVO OB PODPORNIH INTERVALIH

  • ZMANJŠANJE STRESA IN IZGORELOSTI

  • MESEČNA TEMATIKA PROGRAMA ZA LAHKOTNO PRESEGANJE OMEJUJOČIH PREPRIČANJ

  • INOVATIVNA TEHNIKA TRENINGA INTUICIJE, ČUSTVENE INTELIGENCE IN URAVNOVEŠANJA OBEH MOŽGANSKIH HEMISFER

  • TRENING UMA IN INTELEKTA

  • CELOSTNO RAZUMEVANJE SITUACIJ IN ŠIROK POGLED 

  • VEČ LJUBEZNI DO SEBE IN BOLJŠA KVALITETA ODNOSOV

VPIS V AKADEMIJO IN CENA PROGRAMA:

ball-3290624_1920.jpg

MESEČNA

TEKOČI MESEC,

TEMA MESECA

Naroči se na akademijo za tekoči mesec. Vsak mesec ima SVOJO TEMO, ki te podpira v vzdrževanju ravnovesja med umom, telesom in duhom.

cena

sedaj samo 38€ (namesto 49€)

Naslovnica.jpg

LETNA

CELO LETO (OD FEB. DO DEC.)

Izkoristi izjemno ceno in se priključi na akademijo za celo leto. Poskrbi za ravnovesje in rast na dolgi rok. 

Zaupaj mi, se obrestuje! 

cena:

sedaj samo 154€ (namesto 497€)

Sporočilo julija je: »Ustvari si več radostnih trenutkov in si dopusti ustaviti na tvoji poti, v tvojih odnosih, v tvoji družini, v tvoji službi. Ne dvomi več v to, kar čutiš!«

Za vse, ki se boste na novo priključili v programe do 5.7., velja cena:

  • POLETNI DVOJČEK - ČLANARINA ZA JULIJ IN AVGUST: 76,00 EUR** (namesto 96,00 EUR)

  • IZJEMNA PRILOŽNOST - LETNA ČLANARINA (vse vsebine od 1.1. do 31.12. 2019): 154,00 EUR** (namesto 497,00 EUR)

Aktivirajte svoj edinstven potencial!

KAKO POTEKA VPIS:

Mogoča sta dva tipa vpisa:

- mesečni

- celoletni

Mesečni vpisi potekajo za tekoči mesec do 5-ega v tekočem mesecu. Dostop do spletne akademije - učilnice ti omogočimo, ko plačaš tekočo naročnino. Zaželjeno je, da vpis za tekoči mesec urediš do 5. v tekočem mesecu. 

Celoletni vpis je mogoč po posebni ceni. Omogoča ti dostop do programa do konca leta, zaključi se na dan 31.12.2019. Dostop do učilnice ti omogočimo, ko predložiš podrto o plačilu naročnine. Priporočam ti letni vpis, saj gre v programu in procesu po metodi Setlobni vodnik za dolgoročen proces in učenje novega načina življenja.

 

Prosimo te, da se naročiš pravočasno in s tem tudi naši ekipi omogočiš kvaliteto opravljanje storitve. S tem seveda omočiš tudi sebi veliko boljšo uporabniško izkušnjo!

Hvala!

Ana in ekipa

Tamara Kalc Špindler

Živjo svetlobniki.
Danes sem močno začutila, kako pogrešam gozd, vonj dreves, mirnost...in sem šla, vzela s sabo dva mala sončka ♥️. Skupaj smo objeli največjo smreko, se z njo pogovorili, izbrskali stare storze in opazovali nove, tipali smolo in se skratka imeli prav fino.
To nam je vsem pomagalo, da smo zadihali, se zbližali, spustili nervozo in se res iskreno nasmejali. In se (nas) sprašujem, kako malo zares potrebujemo, da smo radostni?
Hvaležna sem vodniku, Ani, vsem v skupini, ki sodelujete in soustvarjate varno okolje za našo rast. Pozen objem in lahko noč. ☺️

Tadeja Zupan Arsov

Dragi moji, sem te dni z vami, z nami, s sabo, tudi kadar ne pišem. Najprej in najbolj pomembno in vsakič znova: hvala, draga Ana, za tvoje čudovito vodstvo.

 

Dihanje s tabo je nekaj, kar je v etru, prav otipljivo, ko ti to čudovito prenašaš do naših ušes, src, teles. Po tvoji meditaciji je moje telo v tistem lepem stanju, ki mu prosto po nobelovcu Andriću rečem: Letimo šele, ko smo na tleh. In kar traja!!! Meni se od zadnjega intervala na videz zlaga vse, kar sem delala tri mesece, devet mesecev, zadnja tri leta ...Tri milijone let ...Zlaga se v harmonično celoto, ki tudi kadar je naporna, vem,da vodi v dobro smer.

 

Ležem mirna, zbudim se brez ure (ok, 5:20 bi včasih tudi zamenjala za kaj pozneje...) , podiham, začnem. Naredim veliko (če tako pomislim, vedno smo taki delovni stroji ...), a zdaj nekako eno po eno, in do konca. In če malo zbega voljo, se mirno prepustim. Komplementarno doživljam tudi doživetja na poslu, podpira me krio energija:)))

 

In morda najpomembnejše v mojih blizu petih desetletjih življenja: znaki, simboli, odgovori so vsenaokrog mene, vidim, slišim, čutim jih, a novo je, da jim vedno bolj prisluhnem. Oooooolajšanje♥ Kot je sine našel moj blok iz srednje šole: FLOVERS, LOVE AND PEACE for all. TO je res. Objem vsem in vesel praznik, ki nam ga je pobarvalo sonce!! <3

bottom of page