ENERGIJSKI NAPOTKI PO KOLEDARJU SVETLOBNIH INTERVALOV 2017

12. JUNIJ – IZJEMNI INTERVAL

 

 

Pozdravljen/a svetlobni/a popotnik/ca!

Dragi moji,

 

Smo na začetku tedna in v intervali, ki je IZJEMEN. Izjemen zato, ker je tu za nas znova obilica energije, ki nas podpira k transformaciji naših "zastarelih" programov in prepričanj. Sama sem v preteklih nekaj dneh znova prepoznala in sprejela kako zelo neljubeča sem bila de sebe in kaj vse sem od sebe zahtevala, da bi se počutila sprejeto in opaženo v družbi. Tolikokrat sem v tem hitenju in ambicioznem učenju ter doseganju ciljev preslišala nežna sporočila moje duše in nenazadnje svojega telesa. Čeprav mlado in zdravo, je reklo NE. "Potrebujem drugačen odnos, Ana, dovolj je bilo starega načina delovanja. Potrebne so spremembe!"

 

DA! Živimo v času sprememb, To ne gre zanikati. Naučiti se moramo drugačnega delovanja in sprejeti učenje, ki nam ga daje naša narava, potrebno se je povezati z znanjem, ki ga vsi nosimo v sebi - dovolj je bilo zanikanja. Imamo veliko več sposobnosti in modrosti, kot jo živimo. In kako drugačno je življenje, ko začnemo stopati po tej poti. DRZNITI si moramo. POGUM je tisti, ki nam daje moči, da gremo naprej, tudi ko se zdi, da se nam vse podira. Težje ko so preizkušnje, več odnesemo od njih.

 

12. junij je izjemen interval, čas, ko je zelo podprto potovanje vase in izpraševanje svojega notranjega sveta. Umirimo se. Vprašajmo se: Kako sem v tem trenutku? Kako želim naprej? Sem iskren/a do sebe? Če smo iskreni do sebe in pošteni v svoji nameri, lahko v teh dneh "počistimo" kar nekaj vzorcev, ki nam ne služijo več.

 

Srčno in pogumno na poti!

Fokus v teh dneh - občutek ohranjaj v svojem srcu: SPREJEMAM ODLOČITVE, ZAUPAM V SVOJE ODLOČITVE IN VZTRAJAM NA TEJ POTI.

 

 

 

Zaupam v življenje in vzpostavljam povezavo s svojo dušo.

  • Povezujem se z naravo. Več časa si vzamem za oddih v gozdu. Popijem minimalno 2 litra vode in pojem pest do dve zdravih oreščkov.

  • Umirjam um in tudi delovni proces. Večkrat se ustavim in opazujem svoje dihanje. Kakšno je? Mi lahko dihanje pove, kakšen/kakšna sem danes pri delovnem procesu? Je telo umirjeno? Moje zavestno dihanje je povezava z dušo in zavedanjem enosti.

  • Če imam priložnost, se ta dan udeležim kakšne skupinske meditacije, vadbe, lahko pa predlagam svoji družini, da se povežemo v tišini.

 

 

Povežimo se s srčno energijo planeta in sveta!

 

 

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum

Umetnost življenja je ustvarjanje harmonije.

kontakt: Ana Kolenc, Anacordum, Liparjeva 22a, 1234 Mengeš, tel: 040 743 447, ana@anacordum.com

Anacordum. Vse pravice pridržane.