ENERGIJSKI NAPOTKI PO KOLEDARJU SVETLOBNIH INTERVALOV 2017

18. DO 21. AVGUST– IZJEMNI INTERVAL

 

 

Pozdravljen/a svetlobni/a popotnik/ca!

Nahajamo se v prav posebnem intervalu tega avgusta. Uči nas nove modrosti o sebi in nas pelje na pota "novih" začetkov.

 

V teh dneh se na naših poteh pojavlja lepa priložnost, da dokončamo nedokončano. Čas je zelo podprt, da spustimo zastarelo krivdo, težaven občutek, ki nas zgolj vleče k tlom in nam ne dopusti, da gremo naprej, s svojem toku in s svojo resnico.

 

Občutimo v sebi, kaj je tisto, kar poživlja naše srce in duha in vzpostavimo stik s to energijo (s tem občutkom). Vadimo ga vsakodnevno. In ko se nam zdi, da se lahko vrnemo na cono udobne nemoči in krivde, se zberimo še bolj in se odločimo za drugače - občutek moči in veselja!

Fokus v teh dneh - občutek ohranjaj v svojem srcu:

"NE IŠČEM VEČ NAPAK V DRUGIH - HVALEŽEN/HVALEŽNA SEM JIM, DA SO MOJA DRAGOCENA OGLEDALA, KI ME UČIJO O MOJIH LASTNOSTIH, POMANJKLJIVOSTIH OZ. POTENCIALIH IN KVALITETAH"

Odločam se za doseganje enotnosti uma, telesa in duha.

  • Pojejmo več sadja in zelenjave. Pijmo veliko tekočine in svojemu telesu privoščimo regeneracijo. Priporočam ti nežno gibanje in sproščanje. 

  • Vprašajmo se, kaj nas žene pri našem delu? Kje občutimo največ strasti in energije? Kaj je naš resnični namen pri delu? Strnimo nekaj besed o svojem namenu in če vidimo, da ni na mestu, ga prenovimo. 

  • Naši odnosi so naše zrcalo. Sedaj je pravi čas, da se očistimo starih zamer. 18. avgust je idealen dan za obred očiščevanja starih zamer in negativnih prepričanj, predvsem o nas samih. Objemimo se z ljubeznijo.

Odprimo se širšemu (v)pogledu življenja.

 

 

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Umetnost življenja je ustvarjanje harmonije.

kontakt: Ana Kolenc, Anacordum, Liparjeva 22a, 1234 Mengeš, tel: 040 743 447, ana@anacordum.com

Anacordum. Vse pravice pridržane.