ENERGIJSKI NAPOTKI PO KOLEDARJU SVETLOBNIH INTERVALOV 2017

27. do 28. AVGUST – IZJEMNI INTERVAL

"POTAPLJAM SE V OCEAN BREZMEJNIH MOŽNOSTI - SPREJEMAM, DA JE TA OCEAN PRAVZAPRAV MOJE ŽIVLJENJE"

 

 

Pozdravljen/a svetlobni/a popotnik/ca!

Postopoma prehajamo v nekaj naslednjih dni izejmenega intervala, med 27. do 29. avgustom.

 

Spomnimo se, v tem intervalu imamo več podpore za prebujanje svoje moči - kreativne energije, ki biva znotraj nas. Potrebujemo pozornost in čas, da se zavemo, kaj je tisto, kar v nas pravzaprav zbudi razvoj potenciala in energijo samouresničenja.

 

Gre za proces mojstrenja naše intuIcije, ki nas vodi do povezave z izvorno modrostjo oz. se zlije z izvorno modrostjo - ali, kot sama rada rečem - potapljanje v ocean brezmejnih možnosti.

 

Včeraj ste prejeli nekaj nasvetov pri postopku prebujanja kreativne energije in pozitivne samopodobe.

Danes nadaljujemo s prvo točko, ki je naš odnos oz. sposobnost soočanja z različnimi nivoji sebe (ne vemo vedno vsega o sebi, večkrat je resnica skrita, bodimo torej potrpežljivi in pozorni) oz. želja po transformaciji.

Sedaj že vemo, da nismo zgolj fizično telo in da je tudi naše fizično telo zgolj odraz energijske vibracije (ki je sicer bolj goste narave). Kakorkoli, ni vedno vse tako, kot naš ustaljeni pogled in način razmišljanja oceni na prvo žogo. Že zgolj samo sprejemanje dejstva, da nismo vsevedni in nezmotljivi, odpre vrata širitve naše zavesti na široko. Potem pa je na nas, kaj s tem zavedanjem napravimo. Za začetek - opazujmo se in opazujmo kako ocenjujemo ljudi, sebe in različne situacije. Potrudimo se, da se pri čimveč predpostavkah, ki jih napravi naš um ali ustaljeni način razmišljanja, ustavimo in se v globini "oceana svoje brezmejne modrosti" vprašamo, ali je to resnično in ali nam prinaša v življenje radost? Če je odgovor NE, se ne slepimo več, da ne zmoremo. Zavzemimo drugačno, novo držo - odnos in vztrajajmo, dokler nam ne postane navada. S tem bo naša vibracija vsak dan višja in naše počutje boljše, kreativna energija pa bo pridobila svojo moč, da se izrazi na pravi način.

 

POGUMNO! <3

KAJ JE ŠE PRIPOROČLJIVO V TEKOČEM INTERVALU?

  • Zazrimo se v odnos do svojega fizičnega telesa. Napravimo nekaj vaz za povezovanje z zemljo. Zahvalimo se ji. Večkrat na dan dvignimo noge v zrak (ali jih podprimo s steno) in jih sprostimo.

  • Mojstrimo ustvarjalnost - ustvarjalnost nas dela žive. Učimo se srčne kreacije.

  • Kaj za nas pomeni drugačnost v odnosih? Česa nas je strah? Kaj nam pri drugih ljudeh povzroča nemir? Premagajmo ta strah in naredimo nekaj novega, kar bo nevtraliziralo ta nemir.

 

 

Svoje uvide lahko podeliš z mano na anacordum@gmail.com, kamor lahko tudi vedno pišeš, če imaš kakršnokoli vprašanje.

 

 

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Umetnost življenja je ustvarjanje harmonije.

kontakt: Ana Kolenc, Anacordum, Liparjeva 22a, 1234 Mengeš, tel: 040 743 447, ana@anacordum.com

Anacordum. Vse pravice pridržane.