ENERGIJSKI NAPOTKI PO KOLEDARJU SVETLOBNIH INTERVALOV 2017

11. do 15. MAREC – IZJEMNI INTERVAL

 

 

Pozdravljen/a svetlobni/a popotnik/ca!

Kakšen prijeten sonček nas že boža v teh dneh. Pomlad je praktično pred vrati. In narava nas v tem času še dodatno podpira s svojo energijo prebujanja in razcveta. Odpira se, da vase sprejme svetlobo, toploto, novo moč, novo znanje.

 

In tako tudi mi ... sprejemamo novo, sprejemamo obilico informacij, ki nas želijo usmeriti k drugačnemu načinu življenja, načinu, ki bo za nas vse bolj podporen. Kako razumeti in spoznati te informacije? Kako ozavestiti katere so prave in katere so plod moje večkrat popačene slike o realnosti? Hja, to je pot vztrajnosti in je dolgoročen proces. Tu ne obstaja čudežne tabletke, ki bi v hipu odstranila ves tovor preteklosti, preteklih izkušenj in spominov, programov, ki so tako globo skriti v našem nezavednem delu.

Zakaj pa bi to sploh počel/a, kaj imam od tega se morda vprašaš? Potem najverjetneje še nisi na delu tvoje poti, kjer si pripravljena sprejeti to odločitev, sprejeti namero, da želiš drugače. To je, ko enostavno veš, da je bilo dovolj starega načina in da zate v tem trenutku ni več sprejemljiv, saj celotno tvoje telo, celotna tvoja duša kliče po drugačnem. Sicer ne veš kaj je tisto novo, ampak veš, da moraš tja. Tako pač je. In to je pogum!

Tudi sama sem se v življenju do sedaj že večkrat srečala s svojimi najglobljimi aspekti – ko si je bilo potrebno enostavno pogledati v oči in podrezati v tiste dele sebe, kjer najbolj boli. »Oooo, pa saj tega res ne bom zmogla. To preveč boli. Moje telo ne bo preživelo.« se j oglašalo v meni. Vendar sem šla in prešla. Glas srca je bil premočan in še vedno je. Glas srca je moj glavni vodnik, je moja moč, ki me pelje naprej. Vedno bolj k sebi in svoji resnici, svoji pravi naravi in razumevanja tega, kdo sem in kaj lahko v ta svet (do)prinesem. Na lahkoten in preprost način. Srčno, lahkotno, osvobojeno. Novo...

 

Mesec marec je mesec POVEZOVANJA. Povezovanje namenoma omenjam večkrat, saj vas želim vzpodbuditi, da zlezete iz svoje cone znanega, domačega, udobnega in se začnete povezovati. Preko povezovanja drug z drugim boste odkrili kdo ste in kaj ste. Dopustite, da vas ljudje okoli vas učijo tudi o tem kdo vse še lahko postanete. Dopustite, da se iz tega razvijejo nova prijateljstva in vezi, nove ideje, nove priložnosti...

 

Prav vsi smo nagovorjeni, da z zavestnim delom vnesemo več lahkotnosti na vsa področja življenja!

 

V srcu kreirajmo energijo z občutenjem mantre: »ODPIRAM SVOJE SRCE, NAJ SE UGLASI Z MELODIJO NARAVE – NAJ NA NOVO ZAŽIVI!«

 

Srčno in pogumno na poti!

ZAVEDAM SE POMEMBNOSTI TRENUTKA TU IN ZDAJ. IN GA OBČUTIM. SPOŠTUJEM   SEBE – ZAVEDAM SE, KDO SEM IN KDO POSTAJAM.

 

 

Vse kar je, je ta trenutek – je trenutek tukaj in zdaj. In zgolj od mene je odvisno, kako ga doživljam. Kaj od njega prejmem. Kaj v tem trenutku oddajam... to sem in to oblikuje mojo prihodnost. Spustimo težo skrbi, misli in raznoraznih obtožb. Dovolimo si, da obstaja možnost in način, da lahko ozdravimo svojo preteklost in si tako omogočimo življenje TU IN ZDAJ. Globoko v sebi občutimo to možnost in se ji predajmo. Zaupajmo v vodstvo in varstvo.

 

Vse kar sem, je tukaj in zdaj. Dovolj sem. Sproščeno sprejemam ta trenutek in dopuščam, da v moje življenje prihaja novo znanje.

  • Prebudi svoje čute z naravo. Nežno razgibaj svoje telo in se poslušaj. Ne prekorači meja, ki ti jih sporoča telo. Še posebej v tem intervalu sprosti obrazne mišice – kako? Tudi tako, da se večkrat zavestno nasmeješ. Poskusi z nasmehom vplivati tudi na druge. Lahko boš v teh dneh čutil/a več obremenitve na fizični ravni. Nikar se ne vznemirjaj preveč. Predlagam, da bolečino pospremiš z zavestnim dihanjem in pozornostjo tja, kamor boli. Bodi sočuten/sočutna do procesa in sebe v procesu.

  • Čas je izjemno podprt za predstavitve izumov, novitet, patentov,... Vnesimo v svoj proces ustvarjanja nekaj novega. Če v tem intervalu nameravamo začeti z nečem novim, nastopati v javnosti ali organizirati sestanek, bodimo pošteni, jasni in iskreni v svojih besedah in dejanjih. Kar sejemo, to bomo želi.

  • Odprimo se novi ljubezni, ki v tem intervalu prihaja v naše celice. Namenimo nekaj časa novim spoznanjem o sebi v odnosih, predvsem tistih, ki so naši najbolj intimni. Vprašajmo se, kaj smo v teh odnosih? Koliko smo resnično mi? Če ugotovimo odklone, nikar ne zbežimo pred resnico, ampak se soočimo z njo. Spremenimo se za prihodnost. 

 

 

V marcu sta čas in prostor podprta za tiste, ki bodo odprtih oči in izostrenih čutov. Vsak od nas je nagovorjen, da odpre svoje čute in preko njih začne proces zavestne komunikacije.

 

 

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Umetnost življenja je ustvarjanje harmonije.

kontakt: Ana Kolenc, Anacordum, Liparjeva 22a, 1234 Mengeš, tel: 040 743 447, ana@anacordum.com

Anacordum. Vse pravice pridržane.