ENERGIJSKI NAPOTKI PO KOLEDARJU SVETLOBNIH INTERVALOV 2017

2. do 4. julij - SPUŠČAM STARE ZAMERE IN OBŽALOVANJA!

 

 

Pozdravljen/a svetlobni/a popotnik/ca!

Dragi moji,

 

naj vas spomnim, da smo v prvem intervalu v mesecu juliju. Ta interval je nastopil zelo kmalu za zadnjim junijskim, pravzaprav se je zadnji junijski kar prelil v julijskega. Morda marsikdo od vas/nas, čuti spremembe, ki se dogajajo. Četudi nam včasih ni najlažje, je za vsakega od nas pomebno, da spremembe in izzive, ki smo jih priča, v svoje življenje povabimo s potrpežljivostjo, zavestnim odnosom in lahkotnostjo. Vse se dogaja z namenom, da postajamo "boljša verzija sebe".

 

Morda še en namig za naslednje dni - bodi zavesten/zavestna pri svojem vsakodnevnem ritmu, koliko misliš in kaj misliš? Koliko časa posvetiš tuhtanju o preteklosti in prihodnosti? Koliko tvojega časa nameniš razmišljanju o tem kaj vse bi še moral/a postoriti in doseči? Ustavi se in začuti srce in njegov utrip. Prisluhni svojemu dihu, občuti veličino trenutka, ki JE ZDAJ, ki je tvoj dih v tem trenutku, ki je TI, ki je vse kar potrebuješ in je pomembno, ki je čista ljubezen...

 

Sprejmimo novo vase z radostjo! <3

Srčno in pogumno na poti!

​Fokus v teh dneh - občutek ohranjaj v svojem srcu: Z LJUBEZNIJO OBJEMAM SVOJE TELO IN DUŠO - SPUŠČAM STARE ZAMERE IN OBŽALOVANJA - MOJE ŽIVLJENJE JE NATANČNO TAKŠNO, KOT JE V NAJVIŠJE DOBRO - ZAUPAM.

 

KAJ PRIPOROČA TEKOČI INTERVAL?

  • Bodimo pozorni na predel trebuha. Dihajmo vanj. Predstavjajmo si oranžno barvo, ki prehaja v nas in se nabira v predelu trebuha in pleksusa. Masirajmo se in zbirajmo energijsko podporo za naš zdrav ego.

  • Kreativnost je na vrhuncu. Zberimo pogum in se z lahkotnostjo podajmo v ustvarjalen proces.

  • Bodimo pozorni in zavestni v naših odnosih. Imamo obilo podpore za zbliževanje, romantiko, druženje. Prirpavimo drug drugemu presenečenje. Tudi kakšen romantičen izlet ali večerja v dvoje bost odlično dela! 

Povežimo se s srčno energijo planeta in sveta!

 

 

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Umetnost življenja je ustvarjanje harmonije.

kontakt: Ana Kolenc, Anacordum, Liparjeva 22a, 1234 Mengeš, tel: 040 743 447, ana@anacordum.com

Anacordum. Vse pravice pridržane.