ONLINE PROGRAM SVETLOBNI VODNIK 2018

Se TUDI TI sprašuješ KAKO :

  • VZPOSTAVITI POVEZAVO S SVOJO INTUICIJO

  • ZAŽIVETI BOLJ UGLAŠENO IN UMIRJENO

  • SPOZNATI TEHNIKE, KI KREPIJO TVOJO ČUSTVENO INTELIGENCO

  • PRIDOBITI MOČI ZA PRESEGANJE MISLI IN DELOVANJA, KI TI NE SLUŽIJO 

  • IN ZAŽIVETI BOLJ SVOBODNO?

Potem moraš spoznati SVETLOBNI VODNIK - knjigo - letni vodnik in spremljevalni program ...

 

Svetlobni vodnik Ane Kolenc je inovacija, za katero smo lahko naravnost ponosni, da je nastala prav v Sloveniji. In prav zdaj! Sodobnost ju potrebuje, to izjemno knjigo in njeno nežno in močno avtorico:)))

 

Svetlobni vodnik je najprej prijatelj, prijateljica, prostor zaupanja, kjer si varen. Ne glede na to, kako nas premetavajo turbulence vsakdanjika, ob predanem branju in spremljanju Aninih spodbud so vsi odgovori že na voljo!

 

Svetlobni vodnik je osebni trener, hišni barometer, projektni menedžer v poslovnih odločitvah, mlajša prijateljica in starejši brat, modra ženska in navihan stric; setveni koledar za človeka, kot ga še ni bilo. Ana je lepo, sočutno, spretno, razgledano bitje mnogih svetov. V stare, racionalne škatle ta mlada dama vnaša milino, plašnim korakom na poteh z energijo daje pogum in v dvome vsakdanjika prinaša svetlobo.

Iz drobnih semen, zbranih v začetku leta 2015, raste res mogočna nova skupnost. Nova skupnost bralk in bralcev, sodelovalnih uporabnikov Svetlobnega vodnika, je družba bogatih ljudi: na dosegu roke, našega pisala, diha in srca imamo vedno jasno pot v DOM.

urednica: Ga. Tadeja Zupan Arsov

SVETLOBNI VODNIK 2018

- KNJIGA - 35,00 EUR

- 3 PAKETI ONLINE PROGRAMOV 

Zagotovi si svoje leto s Svetlobnim vodnikom in naroči svoj program in knjigo na ana@anacordum.com

KAJ  JE SVETLOBNI VODNIK?

Svetlobni vodnik je inovativni priročnik in mentorska podpora, kako zaživeti v sozvočju z naravimi ritmi in kako aktivirati potencial za nov način ustvarjanja. Je knjiga, ki vsebuje napotke o zavestnem življenju – posebno tehniko, ki jo predstavljam v Svetlobnem vodniku imenujem povezava z energijo srčne mreže.

 

Svetlobni vodnik vsebuje posebno znanje o časovnih intervalih, ko je energija okoli Zemlje posebno podporna za uvedbo določenih sprememb, aktivnosti in tudi kaj je v tem času odsvetovano. Z napotki in preko učenja dnevnih rutin nam pomaga vzpostaviti pogoje, da lahko začnemo z bolj poglobljenim delom na sebi.

Intervali po Svetlobnem vodniku (izjemni in podporni) so časovni termini, ki nam jih ponuja Zemlja, da v skladu z delovanjem Univerzuma, lažje dosegamo osebne cilje in transformiramo svoje zastarele plati - vzorce, ki nas pri tem ovirajo. Za doseganje svojih ciljev potrebujemo dovolj energije. Program je zato namenjen dvigovanju vibracije v nas in usklajevanju srčno-možganskega delovanja, ki sta ena izmed glavnih pogojev za doseganje naših osebnih ciljev.

Če ga uporabljaš vsakodnevno ti lahko dramatično spremeni življenje! TOREJ... KAJ PRIPADA NAROČNIKU/NAROČNICI SVETLOBNEGA VODNIKA?

 

KNJIGA + CELOLETNI MENTORSKI PROGRAM, KI GA PREJEMAŠ NA E-NASLOV

Umetnost življenja je ustvarjanje harmonije.

kontakt: Ana Kolenc, Anacordum, Liparjeva 22a, 1234 Mengeš, tel: 040 743 447, ana@anacordum.com

Anacordum. Vse pravice pridržane.