top of page

ČAS JE ZA UMIRITEV IN NOTRANJO INVENTUROLepo pozdravljena draga nedeljska družba.

Vsi vidimo, da se naša življenja v zadnjih letih temeljito spreminjajo. Neumno bi se bilo še naprej slepiti, da dogajanje v svetu ne vpliva na nas. Seveda vpliva, saj smo del tega njega tudi mi sami.

Kar pa je pomembno za naše zdravje in svetlo prihodnost, je to, kako se na življenjske preizkušnje odzivamo in kako jih vidimo. Kako se naš notranji svet odzove na nekaj, kar v prvem trenutku ne zmoremo spremeniti, temveč moramo pravzaprav sprejeti. Kot vidim jaz, je zelo pomembno, da smo znotraj sebe sposobni doseči stanje pomiritve z okoljem.

Ta notranja pomiritev je naše osebno delo, ki zajema čustveno-duhovno komponento in kar nekaj 'prijetne' discipline. Vendar pa disciplina mora biti, da lahko dosežemo nekaj, kar potem traja. Šele ko smo pomirjeni, lahko na teh temeljih postavljamo nove gradnike drugačne prihodnosti, ki jo želimo ustvariti in živeti.

Bistveno spoznanje je torej, da brez notranje pomiritve, če hočete katarze ali očiščenja (bolečin in dvomov preteklosti in očitkov za opravljene napake), ne moremo ustvarjati drugačne prihodnosti, ki jo želimo. Če tega dela ne opravimo, bomo svojo preteklost ponavljali in jo risali tudi v prihodnje.

Več o tej temi si lahko preberete s klikom na spodnji članek, ki je bil obljavljen v Svetu Kapitala.
Za vsa vaša vprašanja o našem delu, meditaciji in tudi poteku naših dogodkov smo vam na voljo na info@light.cyou.

Vse dobro, veliko zdravja in ljubezni.

Ana in ekipa Light

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page