top of page

ČAS PREBUJANJALepo pozdravljena draga praznična nedeljska družba.

In že je tu MAJ. Oh ta lepi, dehteči maj.

Ste kaj veseli? 😊

Jaz priznam, da imam nadvse rada pomlad in toploto. In zakaj še mi je maj tako blizu?​ Ker prinaša energijo PREBUJANJA.

Vedno mi je všeč primerjava s travnikom na sveže pomladno jutro. Po travniku tekaš bosih nog, čutiš travo pod svojimi nogami in skozi lase ti gre sveža sapica. Čutiš svobodo v svojem srcu.

Sedaj je čas, da prebudiš tistega skritega poeta in romantika znotraj sebe.

Ta vikend sem v udobju doma. Polnim svoje baterije in skrbim za svoje telo in dušo. skrbim za svojo Joy, ki je zbolela, tako, da imava »pasjo bolniško«. Lepo je biti doma in ne hiteti. Biti hvaležna za to, kar imam na dosegu roke. Preprosto. Pripravljam nove vsebine za maj, tako za delo v živo z vami, mojimi dragocenimi strankami - kreatorji, kot tudi za naš online Meditacijski klub.

Ko izbiram teme in se povezujem z energijo meseca maja, sem preprosto hvaležna in vesela. Slutim, da prihaja ČAS PREBUJANJA.

Pa ne samo narave, predvsem mislim na prebujanje človeštva. Tebe in mene, nas vseh. Naših src. In s tem bo nastopilo tudi prebujanje novih možnosti, za kreiranje nove realnosti na različnih nivojih.

Povezano. Sodelujoče. Sprejemajoče. Navdihnjeno. Iz Srca.

Pri delu z številnimi že obstoječimi člani Akademije Zavestnega kreiranja, pri mentoriranju ena/ena in svetovanju podjetnikom/cam, smo VSI prišli do jasne ugotovitve:

"V tem času še kako zelo potrebujemo skupino, ki razmišlja optimistično, išče pozitvne rešitve na trenute izzive sveta in skrbi za kvalitetne in zdrave medosebne odnose."

In prav nobene potrebe ni več, da bi bili ustavljeni skozi proces dvigovanja naše vibracije. In prav nobene potrebe ni, da bi šli skozi transformacijo sami. Namen je, da soustvarjamo skupaj. In bistveno učinkoviteje je, ko gremo naprej kot skupnost.Občuti svojo popolnost ZDAJ.

Občuti jo in jo sam/a sebi priznaj, potrdi jo znotraj sebe.

Opazi svoja jadra, začuti svoja vesla in poglej še globlje, še dlje – področje,

kjer shranjuješ in ohranjaš zdravo sidro, se prenavlja in na novo krepi.

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page