top of page

Čas za nov začetek

Lepo pozdravljena dragocena družba kreatorjev in kreatork.

Danes imam že nekaj časa težko pričakovano veselo obvestilo.

V prihodnjem tednu začnemo z novimi tedenskimi vsebinami pod okriljem LIGHT!

LIGHT je naše novo združenje in podjetje, katerega glavni namen / poslanstvo je, da podjetništvu odpiramo vrata za ustvarjanje odnosov z Ljubeznijo.

Kaj pravzaprav to pomeni in kako se to dogaja v praksi, boste izvedeli tako, da ostanete z nami! ;)

Glavne teme s katerimi se ukvarjamo na LIGHT so transformacija vodenja in podjetij, prenos družinskih podjetij in oblikovanje vizije, poslanstva in ciljev podjetja, kadrovske storitve (iskanje ustreznega, kompatibilnega kadra), ter mentorstvo in osebnostna rast. Vse to povezujemo z duhovnostjo, ezoteričnim znanjem, jogo in meditacijo, čuječnostjo, energijsko medicino. Prepričani smo, da so to komplementarne vsebine, ki združene prinašajo odlične rezultate.

Že v naslednjih dneh bo zaživela tudi nova spletna stran LIGHT.cyou, o čemer vas bomo prav tako obvestili in vas povabili k ogledu.

Nove, še bolj obsežne in raznovrstne vsebine lahko pričakujete že od prihodnje srede, 19.1.22 dalje. Še naprej se bomo skupaj z ekipo LIGHT trudili in za vas pripravljali vsebine, ki so aktualne, koristne, ter vas bogatijo na različnih področjih življenja.

Kaj se zgodi z Anacordum-om?

Anacordum ostaja še naprej. Brez skrbi. Od mene in platforme Anacordum pa lahko pričakujete okvirno eno sporočilo na mesec. Vsebine, ki jih bom pošiljala tu bodo bolj moja osebna, duhovna razmišljanja ter dogodki iz mojega življenja.Veseli me, da ostajamo skupaj, povezani in še bolj odločni,

da so-ustvarimo SVETLO-bno prihodnost.

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page