KAKO ČUDOVITE JE, KO KOMUNICIRAMO IZ SRČNEGA OMREŽJA...

February 28, 2017

Srčno omrežje je edinstven preplet naših src in src vseh živih bitij, vse narave, planetov, celotnega stvarstva – je preplet naših jeder energije, ki poganja naša življenja. Vsi komuniciramo med seboj preko te mreže, le nekateri pa resnično prisluhnejo tem glasovom in si dovolijo zaživeti v novi perspektivi.

 

 

Odkar Svetlobni vodnik potuje po naši prekrasni deželi, se je dogodilo toliko čudovitih godb, ki niso naključne. Niso čarovnija, so le posledica edinstvenega načrta Stvarstva in sinhronicitete. Odločila sem se, da končno eno izmed njih podelim tudi z vami…

 

 

Zgodila se je, ko je prijateljica podarila Svetlobni vodnik svoji prijateljici… tukaj je zapis, ki sem ga prejela na svoj elektronski naslov!

 

Pozdravljena Zdenka še enkrat…
Najlepša hvala za knjigo. Sem malo prelistala in je res to kar potrebujem ta trenutek. Pa še bi ti povedala resnično zgodbo, ki se me je danes zelo dotaknila. V mesecu decembru sem se udeležila spletnega seminarja na temo kako kreiraš svoje življenje. Bilo je zanimivo, imeli smo tudi domače naloge. Zadnja domača naloga je bila, da smo v zvezku z slikami iz revij naredili vizijo svojega življenja v letu 2017. Sprva se mi je zdelo to malo neumno, vendar sem bila en popoldan sama in sem začela delati. Iz raznih revij sem izrezala slike, tiste, ki so se me dotaknile, brez da bi kaj razmišljala, samo da sem začutila, da so se me dotaknile in jih lepila v zvezek. No in
ena od slik je bil tudi krog iz raznobarvnih solzic oziroma kapljic v mavričnih barvah, ki me je prevzel in na sredini
je pisalo : SVETLOBNI VODNIK PRINESE V ŽIVLJENJE LAHKOTNOST.  Nisem vedela kaj to pomeni, me je pa zelo pritegnilo. No danes dobim tvojo knjigo in zavedala sem se da je bil tisto, kar sem zalepila v svoj zvezek, izsek članka o knjigi Svetlobni vodnik. Spreletelo me je, vse kar piše v knjigi je res, le premalo se zavedamo te naše povezanosti, energij, ljubezni….

 


Skratka draga Zdenka še enkrat hvala, ne vede si mi uresničila del mojega plana za leto 2017.

Prisrčen pozdrav obema, Valerija

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Predstavljene objave