GIBANJE OB GLASBI DUŠE – NESKONČEN PRETOK ENERGIJE

July 23, 2017

Eden izmed mojih pogostih jutranjih ritualov je gibanje. Gibanje ob glasbi. Glasba o kateri govorim pa ni konvencionalne oblike, tiste, ki jo zaznavamo s čutilom sluha. Sama pogosto gibam ob glasbi tišine. To je glasba – melodija, ki jo zaslišim v sebi. Rojeva se v stanju umirjenosti duha in prihaja iz najčistejših globin. Takrat moje telo zapleše v skladu z melodijo duše.

 

 

S takšnim gibanjem se spustim vase. Takšno gibanje in glasba zahtevata veliko samozaupanja in hkrati ljubezni do sebe. Če želimo zaslišati glasbo svoje duše se moramo resnično vzljubiti in sprejeti v vsem svojem obstoju.
Ko tako prisluhnem tej subtilni glasbi se prepustim njenemu vodstvu in telo razume. Začuti(m) pretočnost in vse je popolnoma mirno, jasno in logično. Popolnoma preprosto in domače.

 

Pretok energije, ki ga dosežem, mi omogoča dvigovanje moči za vsakodnevne izzive, za rast in razvoj in stalen napredek. Vsak nov dan od vsakega izmed nas pričakuje spreminjanje in adaptacijo. Naša življenja so vedno bolj zahtevna, saj naša Mati Zemlja spreminja svojo vibracijo in se nadgrajuje. Z njo se moramo razvijati tudi sami. Z načinom vzpostavljanja stika s seboj in razvijanjem kvalitet, ki jih omogoča naše razumevanje energije, duha in pretočnosti, lahko dosegamo vse. Pred nami se zlije morje neskončnih možnosti v popolni podpori stvarstva.
Vse postane mogoče, lahkotno in radostno!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Predstavljene objave