top of page

JE ČAS, DA SE ZNOVA ZALJUBIŠ...Lepo pozdravljena nedeljska družba.

Znova je tukaj naša ljuba nedelja in priložnost, da se povežemo preko mojega nedeljskega pisma za vas, za nas.

Trenutno se nahajam na morju. Za vikend sem skočila na bližnji otok Krk. Zelo rada preživljam vikende ob vodi in v dobri družbi. Tokrat sem iskreno hvaležna svoji prijateljici Maji, ki me je povabila k sebi. Tako zelo paše, da imam ob sebi prijatelje in ljudi, ki jim lahko zaupam in ob katerih se lahko sprostim, kot doma.

V tem trenutku ko pišem tole pismo, me preveva velika hvaležnost. Upam, da pride ta občutek sreče preko pisanja tudi do tebe.

Hvaležnost, da lahko sem. Najprej, da lahko zgolj sem. In v drugi točki, da lahko sem resnično JAZ. Da (končno) živim v okolju, ki me sprejema in podpira, točno v tem, kar je moja strast, kar je moja življenjska motivacija in energija. To doživljam tako v svojem kreativnem delovnem teamu - podjetju, kot tudi doma ob svoji psički, družini in s prijatelji.

Tole poletje bo zame in za naš team zelo zanimivo in kreativno. V avgustu se obeta za vse nas pomemben mejnik, ki bo prinesel povsem nov podjetniški začetek in hkrati uresničenje naše skupne vizije, ki smo jo do sedaj skrbno vzgajali in gradili. Več o tem pomembnem dogodku vam bom zaupala v prihodnje. :)

Seveda pa bomo poletje izkoristili tudi za to, da se bomo odpočili in napolnili svoje baterije.

Kot podjetniki smo zavezani kvaliteti svojega dela in iskrenem opravljanju svojega poslanstva. Da lahko to dosegamo potrebujemo ravnovesje. Da lahko delamo na lahkoten način, smo se naučili kako se kvalitetno spočiti in napolniti tako fizično, kot od znotraj, duševno.

Ena izmed mojih poletnih praks in tudi celotnega tima, je zagotovo MEDITACIJA.

Meditacijo izvajamo redno sami, prav tako pa smo jo oblikovali tudi za naše stranke in osebe, kot ste vi. Kako? Tako, da paše v vaš kontekst življenja, da jo lahko uporabite kadarkoli in kjerkoli. In še nekaj me je prešinilo, še preden sem začela pisati tole pismo. Z našo meditacijo se PONOVNO ZALJUBIŠ V ŽIVLJENJE.

Ker ga zares iskreno občutiš v sebi in skozi sebe. Kot naraven tok, ki teče skozi tebe in je tvoja naravna esenca. In ta esenca je Ljubezen. O tem bi ti lahko govorila še veliko, vendar, kar je bistveno, gre za tvojo osebno izkušnjo, ki jo lahko doživiš samo ti in na svoj edinstven način.Meditiraj in vzgajaj ljubezen do sebe tudi skozi poletje. Saj veš, če rože ne zalivaš, bo ovenela.

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page