top of page

Junij je mesec svetlobe in novega znanjaLepo pozdravljena draga čudovita nedeljska družba. Pripotovali smo v mesec junij. Se vam zdi hitro? Ni kaj, naša percepcija časa je kar zanimiva reč. Ko pomislim na to, da smo praktično še pred kratkim praznovali prehod v novo leto, se mi zdi, da čas teče hitro. Po drugi strani pa vem, da je to zgolj percepcija in pogled, ki je omejene narave. Omejene narave, ker gledam na čas, kot nekaj kar diktira moje življenje in me pelje od točke v preteklosti do točke zdaj in v prihodnost. Mudi se mi, da opravim še to in ustvarim še to in to in to … Poznano? Ko pogledamo onkraj tega omejenega koncepta, ki je materialistično usmerjen, lahko spoznamo čas kot dimenzijo, ki kot vezivo povezuje vse, kar vidimo, torej vso naše življenje. In ne več nekaj, kar ločuje nas in naše izkušnje na pretekle, sedanje in prihodnje. V takšnem stanju in zavedanju, pridemo v veliko bolj miroljubno obliko sebe. Občutimo lahko več smisla in več lahkotnosti. To pa je odlično stanje za razvoj kreativnosti in kreativno ustvarjanje.

Zakaj je to tako pomembno in zakaj ti želim približati to dimenzijo in drugačen pogled na čas? Ker sem prepričana, da iz takšnega pogleda in stanja lahko živimo bistveno bolj izpolnjeno in smiselno. Prav tako sem prepričana, da je to naša naravna “pravica”, ki jo pridobimo z rojstvom na ta čudovit planet. In nenazadnje ne samo pravica, ampak tudi dolžnost, da ustvarjamo harmonične odnose in harmonično skupnost. Harmonično življenje, ne samo zase ampak tudi za soljudi. Pomislite, kako bolj ljubeči in ustvarjalni ste, ko nimate za sabo nekoga, ki vam diha za ovratnik in šteje, koliko opravil ste dokončali na določeno časovno enoto? V mesecu juniju nas čaka poletni solsticij, ko je na severni polobli dan najdaljši in je svetlobe največ. Solsticij pa je tudi poseben in zelo pomemben dan iz ezoteričnega in energijskega vidika. V tem času so meje med svetovi najtanjše in so energije narave najbolj naklonjene manifestaciji vseh vrst. Torej bo to priložnost za manifestacijo in kreacijo najrazličnejših oblik. Kaj ima Svetloba s tem? Svetloba je energija. In ta energija nam daje moč, da manifestiramo. Bolj, ko smo zavedni tega, da je Svetlobe v obliki energije za naše celice (DNK razvoj) v našem okolju na voljo veliko in seveda, ko znamo to energijo “izkoriščati”, večje ravnovesje lahko vzpostavimo tako na fizičnem, kot tudi duševnem, čustvenem in mentalnem nivoju.

Kako torej izkoristiti to blagodejno Energijo, Svetlobo in njeno moč?

  • Čimveč se zadržujte v naravi.

  • Piporočam, da si odmerite dnevno dozo čaza zase, ki ga preživite samo v stiku z naravo.

  • V naravi se umirite in zares ustavite (fizično in mentalno). Meditirajte.

  • Ko se ustavite, vprašajte naravo: “Kaj novega me imaš naučiti? Kakšno novo znanje mi lahko predaš?”

  • Iskreno prisluhnite in počakajte toliko časa, dokler ne dobite intimnega in nevsiljivega odgovora.

  • Bodite zares potrpežljivi.

  • Čaka vas presenečenje ali čudež (ki pa v resnici ni čudež, ampak nekaj naravnega 😉)

Novo znanje se razodene tistim, ki zares iskreno in srčno prosijo in tudi potrpežljivo počakajo. Želim vam lepo nedeljo in čudovit mesec junij. Naj se vam razodene obilo nove Energije, Svetlobe in Znanja (Višje modrosti).

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page