top of page

KAKŠEN SVET USTVARJAM(O)?Draga moja nedeljska družba. Vedno znova obožujem nedelje in čas, ki ga namenim sebi in druženju z vami. Tako mi je, kot da smo zares skupaj. Sedimo v krogu in pristno debatiramo o sebi, o svojih občutenjih in življenju. Delimo, kaj nam je zares pomembno in kaj cenimo drug pri drugem. Spodbujamo se. Drug v drugem vidimo dobro, potenciale. Prav tako pa smo iskreni drug z drugim. Povemo, kaj nas boli in kakšna dejanja drugih ne toleriramo. Si jih ne dopustimo. Povemo si, kaj je za nas sprejemljivo. Kaj nam je všeč. Česa si želimo več. To je svet, ki ga vsako nedeljo kreiram z vami. Ali ga lahko začutite in vidite tudi vi? Vas inspirira? Dnevi se počasi krajšajo. Gledam skozi okno in vidim kako se poletje poslavlja in maha v slovo. Čas je, da se mu zahvalim, se od njega poslovim. Te dni namenjam odpiranju sebe in svojega srca jeseni. September je mesec novih začetkov. Je prelomnica v tvojem in mojem letu intenzivnega raziskovanja sebe in novih plasti. “Začuti se in poglej vase. Kje in kdo si v tem trenutku? Kaj je zate zares pomembno in kam želiš naprej?”


Ta jesen je zame posebna. Polno sem zaposlena s svojo novo vlogo direktorice in vodje našega novega podjetja Light, ki v tem trenutku šteje 7 aktivnih članov ekipe. Proste trenutke v teh sončnih dnevih v večini preživljam s svojo živahno psičko Joy. Skupaj se potepava po lepih naravnih kotičkih in se polniva v naravi. Vsekakor pa je na mojem dnevnem urniku redna praksa meditacije in stika s seboj. Čuječe zavedanje in tehnike prepisovanja starih vzorcev, katerih se želim osvoboditi. Se prenoviti. Kako prija! Verjamem, da se vsi skupaj vedno bolj zavedate, kako pomembno je, da si ustvarjate redne trenutke miru in povezave s svojo esenco. S svojo tišino in stikom s seboj. S tistim vašim delom, ki je nespremenljiv, ljubeč, sprejemajoč in radosten. Za vas imam čudovito novico, ki me zelo inspirira. V jesensko-zimskem obdobju se bom posvetila kreiranju povsem novih programov. Skupaj z ekipo ustvarjamo novo platformo Light Academy, ki bo združevala programe osebnostne rasti za posameznike in podjetja. Predvideni uradni zagon bo v letu 2022. Točni datum vam bomo seveda sporočili. Se že veselim novih povezovanj, izzivov, spodbud, dogodkov in skupnih dosežkov. Do takrat vas vabim, da sledite našim rednim objavam in tedenskim glasilom. Nedeljska pisma ostajajo stalnica, saj mi je tak način redne povezave z vami resnično posebna radost.

KAKO OHRANJATI STIK S SEBOJ IN SE POLNITI S SVETLOBNO ENERGIJO? Z današnjim dnem se zapirajo vsi tekoči programi na platformi Teachable ANACORDUM in Poletni Meditacijski klub. Če kdo od vas želi dostopati do katerekoli vsebine, ki jo začuti, da jo/ga lahko v tem jesenskem obdobju podpira, naj nam preprosto napiše mail na info@anacordum.com. Želeni program vam bomo odprli. Priporočena je simbolična srčna donacija v višini 13,00 EUR. S tem omogočate obstoj našega neprofitnega Zavoda Anacordum, za lahkotnost življenja in tudi gradnjo novega podjetja Light, podjetniško svetovanje z ljubeznijo d.o.o. Iz srca hvala! ❤️

Σχόλια


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page