top of page

KAKO BITI ENO Z NARAVO - SPOMLADANSKO ENAKONOČJEDanes pa lahko začnem takole.

En čudovit pomladni pozdrav, draga nedeljska družba kreativnih in zavestnih.

Včeraj, smo ob 10:39 stopili v pomladni čas, ko je nastopilo spomladansko enakonočje ali pomladni ekvinokcij. Dan in noč sta bila včeraj časovno izenačena, kar je nekaj posebnega. In to so zelo dobro vedeli in upoštevali predvsem naši predniki, ki so živeli bolj povezano z naravo in naravnimi ritmi, valovanji. Poznali so energije. In to zelo naravno.

Kaj pa mi danes? Kaj pa ti?

Zaznavaš? Občutiš?

Kaj tebi sporoča ta čas v katerem si?

Ali čutiš, tako kot jaz, da je fuzija življenjskih energij v teh dneh zelo močna. Tudi beremo lahko, da je čas okoli enakonočij med pomembnejšimi trenutki kozmično-zemeljskih ciklov. In ti časi so naravno namenjeni za uresničevanje notranjih želja. Podprto je (pre)urejanje, širjenje duha, (samo)zdravljenje ter sprejemanje vizij, uvidov in ustvarjanje jasnih misli – NAMERE.

Jasna namera je bistvena predpostavka zavestne manifestacije. Brez jasne namere tvoje manifestacije notranje želje ne bo.

Kaj sedaj? Kaj lahko v teh dneh narediš? Na lahkoten način.

Energije za dvig kreativnosti – pretočnosti in nastanek novega življenja so na višku. Čas je, da se zavestno ustaviš, izločiš toksične misli in čustva. Se pomiriš s sabo in s svetom. Priporočam ti, da se zavestno povežeš z materjo Zemljo in Vesoljem. Spustiš, kar ti ne služi več. Izraziš hvaležnost in praznuješ svoje življenje točno takšno kot je v tem trenutku.

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page