top of page

KJE SE JE IZGUBILA JASNOST MISLI?Kako si v tem trenutku, dragi kreator, draga kreatorka?

Nedelja je čas za najino druženje. Za najino debato v miru. Brez etiket, predznakov, sodb. Pogovarjava se na način znotraj katerega mojstriva mirnost, sprejemanje in jasnost misli.

Tako lep slogan, ki ga najdeš na spletni strani Phoebe, ki predstavlja čudovite slovenske kreativne izdelke, med drugim planerje, se mi je vcepil v srce. Kaj pravijo? "Jasnost misli, čistost srca." To, kar tako zelo potrebujemo vsi v tem času.

Ali in kako se danes ti zavedaš svoje vpetosti in vključenosti v okolje in skupnost ljudi, ki te obdajajo? Ali vse skupaj gledaš iz stališča, da se ti stvari in dogodki v življenju pač dogajajo ali gledaš na sebe, kot na dejavnega in odgovornega gradnika družbenega dogajanja. Nekoga, ki vpliva in predvsem ima možnost izboljšave?

Verjamem da, če bereš te besede, se zavedaš svoje aktivne vloge in sokreacije življenja, ki ga živiš. Ni pa samo po sebi umevno, da že povsem obvladaš živeti osvobojeno, lahkotno in kreativno. Predvsem pa skladno s svojimi srčnimi željami. Skladno s tem, kar je tvoje Bistvo in tvoje resnično poslanstvo. Kar je skladno s tvojo višjo zavestjo. Kako priti do tega? Sama za razlago tega večkrat uporabim dve sestavini te poti, ki jo moraš prehoditi. Najprej je delo na sebi in soočanje s svojimi "temnimi platmi", z drugimi besedami "slepimi pegami". Ter drugič, naučiti se je potrebno komunikacije s prosto energijo, s svetlobo, če hočete, in jo sprejeti v svoje Bitje. Gre za aktiviranje DNK zapisa, nadgradnjo.

Na tej poti je pisanje zavestnih ciljev del, ki igra bistveno vlogo in ga vsakodnevno prakticiram tudi sama. Pa saj veš :)

"Pisanje srčnih ciljev je ena izmed pomembnih metod, ki jih uporabljam, ko kreiram in načrtujem svoje življenje. Umetnost načrtovanja je pravo razmerje med kontroliranim usmerjanjem življenja in prepuščanje toku. Kar pomeni spuščanje kontrole. Torej polno zaupanje, da ti, kar potrebuješ, življenje pripelje samo. Moje osebno spoznanje je, da to dvoje skupaj v pravem harmoničnem ravnovesju, prinaša tvoj dolgoročni uspeh in izpolnjenost. O tem so učili že starodavni modreci v različnih izročilih, danes pa imaš te modrosti čisto na dosegu roke."

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page