top of page

KONČNO NEKAJ SVEŽEGA!Draga nedeljska družba.

Kako smo danes? Nam kar prija tale vremenska osvežitev, kajne?

Iskreno, obožujem vročino in sonce, ampak, tokrat sem se tudi jaz zares razveselila tega dežja in malo nižjih temperatur. Pretekli teden je prinesel kar nekaj zaključkov in sprememb. Prva je ta, da smo zelo uspešno zaključili naš program Meditacijski klub. Kluba ne bo v času poletja, torej julija in avgusta.

Prav tako ste dobro opazili, da preteklo nedeljo niste v svoje nabiralnike prejeli nedeljskega pisma. Nič se ni zataknilo, le malo odmora sem potrebovala. Iskreno.

Ko ste pisali, kaj se je zgodilo s pismom, sem se prav razveselila spoznanja, kako radi prebirate moje nedeljsko pisanje. In ne glede na to, da sem zelo intuitivna oseba in zaznam marsikaj še vedno ne vem, kako se vam nekaj zdi, če mi tega ne sporočite. ;) Vaš “feedback” je tako ZELO DOBRODOŠEL IN POMEMBEN!

Torej, prišla sem na idejo. Vaše mnenje je pomembno. Vaše želje so-ustvarjajo pot po kateri postajamo vedno boljše verzije sebe kot skupnost. Vaše želje so-ustvarjajo programe, ki jih pripravljamo za vas.

Ker smo ravno v poletju, ki je čas poglobljene introspekcije in priprave na rodovitno in aktivno jesen, se na vas obračam s preprosto in srčno prošnjo, da odgovorite na nekaj spodaj zastavljenih vprašanj.

  1. Koliko časa ste že naročeni na moje novice oz. sledite vsebinam, ki jih pripravljam?

  2. Kako smo se spoznali in kaj vas je nagovorilo, da ste se povezali z mano?

  3. Kje v tem trenutku v svojem življenju potrebujete največ podpore in kakšne?

  4. Ali ste podjetnik/ca in če ne, ali bi to želeli postati?

  5. Kakšne tipe duhovne prakse izvajate najbolj pogosto?

  6. Ali vas skupinska meditacija v živo zanima?

Na vprašanja odgovorite s kratkimi odgovori in kot odgovor na ta mail.

Vaše mnenje lahko podpre mene in celotno skupino, da ustvarimo nekaj svežega za vas. Predvsem pa vas lahko na ta način v prihodnje iskreno podpremo na vaših poteh.

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page