top of page

MOJ PLES OB GLASBI DUŠEDraga nedeljska družba.

Danes se zbujamo v nov, sončen dan.

Pred nami je čudovita nedelja. Verjamem, da ne glede na to, s čim se trenutno soočaš(mo), lahko zavestno vplivamo na to, kako to doživljamo. Kako se na situacijo odzivamo. In seveda tudi kako bomo danes preživeli ta dan. Pa ne samo današnji dan, tudi dan po današnjem in naprej…

Danes namenjam tole nedeljsko pismo znova bolj mehki temi. Nekako v stilu jutrišnjega dneva, ki ga posvečamo ženskam. Pa recimo temu primerno – ženski, bolj fluidni, mehki, prelivajoči se energiji.

Kako lahko vidimo to energijo v našem življenju? Kako jo lahko krepimo (ne glede na to ali smo moškega ali ženskega spola)? Vsi jo namreč za dolgoročno zdravje potrebujemo uravnoteženo z moško, ki je bolj ciljno, racionalno usmerjena energija.

Z vami danes delim znova svojo osebno izkušnjo zbliževanja s principom ženske energije.

Eden izmed mojih pogostih jutranjih ritualov je gibanje. Gibanje ob glasbi. Glasba o kateri govorim v tem primeru pa ni konvencionalne oblike. Tiste, ki jo zaznavamo s čutilom sluha. Sama se pogosto gibam ob glasbi tišine. To je glasba – tista sladka melodija, ki jo zaslišim v sebi. Rojeva se v stanju umirjenosti mojega duha in prihaja iz najčistejših globin. Rada rečem, da takrat moje telo zapleše v skladu z melodijo moje duše.

S takšnim gibanjem se spustim zares globoko vase. Takšno gibanje in glasba zahtevata veliko potrpežljivosti, samozaupanja in hkrati ljubezni do sebe. Če želimo zaslišati glasbo svoje duše, se moramo resnično vzljubiti in se nežno sprejeti v vsem svojem obstoju. Z vsem, kar smo. To pa je lahko reči. Malo težje pa dejansko čutiti, živeti.

Ko prisluhnem tej subtilni glasbi, se prepustim njenemu vodstvu in telo razume. Začuti(m) pretočnost in vse je popolnoma mirno, jasno in logično. Popolnoma preprosto in domače.

Pretok te nežne, fluidne energije, ki ga dosežem, mi omogoča dvigovanje moči za vsakodnevne izzive, za rast in razvoj in stalen napredek.

Vsak nov dan od vsakega izmed nas pričakuje spreminjanje in adaptacijo. Naša življenja so vedno bolj zahtevna, saj naša Mati Zemlja spreminja svojo vibracijo in se nadgrajuje. Z njo se moramo razvijati tudi sami. Z načinom vzpostavljanja stika s seboj in razvijanjem kvalitet, ki jih omogoča naše razumevanje energije, duha in pretočnosti, lahko dosegamo vse.

Pred nami se odpre morje neskončnih možnosti v popolni podpori stvarstva. Vse postane mogoče, lahkotno in radostno! Vredno poskusiti, kaj pravite?

Vedno sem vesela vaših misli, deljenja vaših zgodb in doživljanja.

Skupaj smo na tej poti adaptacije na novo energijo. Čas je pravi.

Želim vam kreativno in mirno nedeljo.


Z ljubeznijo, Ana

Comentários


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page