top of page

Na tem planetu si zato, da avtentično zaživiš in širiš svoje daroveLep nedeljski pozdrav dragi moji zavestni kreatorji. Pred nami je čudovita nedelja. Nedelja je odličen dan, ki ga je priporočljivo nameniti počitku in introspekciji. Pogledu vase tja, kjer se nahajajo naša vprašanja o temah, ki so nam pomembne, ko gre za človečnost. Saj veste, sama vselej izhajam najprej iz narave. Opazujem naravo in njena nihanja. Predvsem pa se jo vsak dan bolj učim občutiti kako se poraja v meni in skozi mene. Opazovati in čutiti naravo kot del mojega notranjega kozmosa, vesolja. Zavedam se, da je vse, kar vidim okoli sebe, projekcija tega, kar sem znotraj sebe. In vse, kar sestavlja naravo, sestavlja tudi mene. Kaj ni to izjemno? Na tem mestu bi se vam zahvalila za vaše super vpoglede in izjemne odgovore, ki ste mi jih poslali na vprašanje, ki sem ga zastavila v pismu preteklo nedeljo. Govorili smo o tem, kako vi doživljate ENOST in kaj vam to pomeni? Verjamem, da so to vprašanja, ki se tičejo vseh nas in o katerih je potrebno razmišljati tudi in predvsem, ko je govora o človečnosti in kako dobro prispevati ljudem in svetu. In prepričana sem, da je na tem mestu prav Narava naša odlična učiteljica. Govorim o naravi kot rastlinju, živalih, ekosistemih,... vse kar nam omogoča bivanje na tem planetu. In da nadaljujem, poglej to naravo kot odsev Sebe in jo poskušaj spoznavati na nov način. Ne avtomatično, kot veš že od prej ali kot si naučen/a. Kako lahko naravo občutiš oz. izkusiš na novo, spoznaš na novo? Kaj to novo spoznanje v tebi v tem trenutku prebuja zate? Kako se poraja kot neka nova možnost? Kdo lahko postaneš?


Če se še malo dotaknem esence avgusta in se povezujem z informacijo, ki prevladuje v tem mesecu je to zagotovo: “Nazaj k naravi in pristen stik z naravo.” V avgustu smo povabljeni v pristen in avtentičen stik in VIDENJE narave. Kaj je resnično okrog nas, kaj zares vidimo, brez "očal, ki jih nosimo na svojih očeh", in nam je na voljo za pristno in polno izkušnjo življenja. Kako bi zate bilo to, če bi spoznal/a, da tvoj pristen odnos z Naravo nosi v sebi dar, kot »informacijo« v obliki “svetlobe”? Zavesti, ki v tebi sproži proces novega dojemanja tega, kaj je zate mogoče? In morda nekaj, kar zate v tem trenuku predstavlja naporno ali nedosegljivo. Nekaj, kar ti povzroča stres in bolečino, postavi v čisto drugačne okvirje, tako, da to prepričanje izgubi moč nad tabo? Kaj misliš o tem? Kako bereš to? Vdihni in izdihni ...

»Sporočilo« avgusta iz Svetlobnega vodnika 2020 je: »Na tem planetu si zato, da avtentično zaživiš in širiš svoje darove. Tukaj nisi zato, da pre-živiš in oddivjaš to dirko življenja, nikakor! Na tej prelepi Zemlji si zato, ker si prišel/la po čudovito izkušnjo, ki se ji reče življenje – izkušnjo, ki ti je dana zato, da iz tebe naredi sijočo, radostno zvezdo, ki ljubi in izkuša Življenje v vsej njegovi po-polnosti!« Sledite sebi in svoji pristni Esenci. Pogumno naprej po Svoji poti.

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page