top of page

Opazujem neskončno vesolje, ki živi v meniLepo pozdravljeni dragi moji!

Danes imamo prav poseben datum, saj v sebi nosi kar dve osmici, 8.ki.

Zato se mi zdi prav, da današnje pismo začnemo v tej simboliki in da na hitro pogledamo, kaj predstavlja 8. Število 8 in vibracija tega števila sta simbol za samodisciplino, uspeh, moč, manifestacijo, neskončnost, obilje in dosežke. Vse kaže na to, da je osmica zastopana v pozitivni luči. Kar pa mi je zelo zanimivo in sem odkrila na novo je tudi to, da je glavna simbolika števila 8 ravno manifestacija in uresničitev vsega prejšnjega trdega dela in tudi manifestacija dobre karme. Ha, pa če to ni nekaj o čemer sem pravzaprav pisala v nekaj prejšnjih pismih. 😃

Trenutno sem na poletnem oddihu. Ravno danes jo maham iz Logarske doline s svojo psičko Joy proti morju. In vse kar gledam pred svojimi očmi in doživljam v teh dneh se mi zares iskreno zdi manifestacija dobre karme ali pa srčnega dela v preteklosti.

S seboj imam tudi moj Svetlobni vodnik iz leta 2020. Tudi letos svoje dušne zapiske pišem vanj. Moram povedati, da mi je tako zelo blizu in da mi še vedno veliko pomeni zapisovanje v moj dnevnik z roko. Ko naredim zapis z roko ima to zame povsem drugačno vsebino in energijo, kot ko pišem z računalnikom. In ravno ti dnevi oddiha so bili zame zelo pomembni, saj sem jih izkoristila za zapisovanje preteklih izkušenj in spoznanj ter novih vizij v svoj Svetlobni vodnik.

Danes pa na ta manifestacijsko podprt dan delim s tabo modrost iz Svetlobnega vodnika, ki se nanaša na mesec avgust.

“Na tem planetu si zato, da avtentično zaživiš in širiš svoje darove. Tukaj nisi zato, da pre-živiš in oddivjaš to dirko življenja, nikakor! Tukaj na tej prelepi Zemlji si zato, ker si prišel/la po čudovito izkušnjo, ki se ji reče življenje - izkušnjo, ki ti je dana zato, da iz tebe naredi sijočo, radostno zvezdo, ki ljubi in izkuša Življenje v vsej njegovi polnosti!”

Vdih in izdih … neskončnost … Popolna sreča!

Občuti in dovoli, da se nekaj novega začne rojevati znotraj tebe; dovoli semenu nove kreacije, da zavzame svoje varno mesto. To je vselej sidrišče, od koder izhajaš in deluješ.

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page