top of page

SPUSTI SVOJO PRETEKLOST, SPREMENI SVOJO VIBRACIJOLepo pozdravljena draga nedeljska družba. Kako ste ob koncu tedna?

Že nekaj dni me spreletava občutek, da je v tem času tako zelo pomembna pristna in iskrena podpora med nami. Vedno bolj in bolj. Veliko razmišljam o načinu povezovanja, komunikacije med ljudmi, ki bi bila v tem času predvsem namenjena opolnomočenju in iskanju tistega najboljšega drug v drugemu. Tukaj mislim predvsem sposobnost, da v odnosu in komunikaciji s človekom v njem prepoznamo najboljše in to tudi naglasimo. Razmišljala sem tudi o tem, zakaj ljudje, ko komuniciramo, še vedno tako pogosto pademo v zanko videnja sebe kot ločene. In iz stanja ločenosti tako tudi komuniciramo s svetom in ljudmi. Na ta način stalno iščemo kaj je dobro in kaj ne, kje še nismo dovolj, kaj so nam prizadejali, vzeli, onemogočili drugi in jih zato ocenimo kot takšne in takšne. Kaj vse moramo doseči, da bomo vredni v družbi, da bomo sprejeti in ljubljeni. Da ne govorim o mnogih pričakovanjih, ki jih nosimo v sebi in jih naslanjamo na naše okolje, prijatelje, partnerje, otroke, starše, sodelavce,…

Kaj lahko opaziš?

Celotna komunikacija in naša interakcija, gradnja odnosov začenja na bazi, ki ni realna. Na osnovi, kjer smo že v štartu osamljeni, ločeni, neceloviti, “pohabljeni”, “ranjeni”, …

Lahko to vidiš pri sebi in v svojih odnosih, v svoji komunikaciji z drugimi?

Vdihni in izdihni. Položi dlan na srce.

Sedaj pa si zamisli, da vsa tvoja komunikacija začenja svoje življenje iz povsem nove baze, iz popolnoma druge osnove. V tej osnovi se ti počutiš varno, sprejeto, ljubljeno, dovolj. Svet je zate igrišče na katerem lahko svobodno in lahkotno igraš igro svojega življenja, kreiraš svojo zgodbo.

Lahko zaznaš v sebi, kako je to občutiti?

Kako je občutiti vibraciji LJUBEZEN in RADOST.

Naravno za nas je, da živimo v občutenju ljubezni in polnosti. Zato je tako zelo pomembno, da se ne oklepamo preteklosti in vibracije, ki jo vzdržujemo na bazi spominskih zapisov preteklosti.

Še vedno smo na začetku leta, v zelo ključnem obdobju leta, v ključnem času za izoblikovanje jasnosti, kam in predvsem v kakšnem obutkovnem stanju (vibraciji) želimo nadaljevati svoje leto. Leto 2020 je bilo leto sprememb, nihanj in zelo različnih situacij. Lahko bi rekli kot vsako leto. Vendar ne, prineslo je veliko novega. Manj osebnih stikov, druženj, po drugi strani več soočenja z bazično družino. Nove oblike dela ter posledično več stresa, stisk in negotovosti. Prineslo pa je tudi nove priložnosti in spoznanja, da je pomembno posvetiti več časa SEBI.

Kar je bistveno, da si priznamo. Živimo v času, ko se moramo naglo adaptirati na spremembe. Kot skupnost smo zelo napredovali v človeških možnostih in veliko bolj smo pripravljeni za odpiranje sebe novim potencialom. Prepričana sem, da je to pot, ki ustvarja prihodnost celovitega zdravja in splošnega zadovoljstva. Pri delu na Akademiji zavestnega kreiranja, preko mesečnih programov in sinhronizacij, ste zdravili svoja telesa na različne načine. Prav tako ste se osvobajali čustvenih travm. In kar je bistveno, posledično ste si ustvarili prostor za kreiranje vaših novih življenj. Skupaj smo doživljali izkušnje, ki jih z razumom težko pojasnimo, vendar po teh izkušnjah nismo več iste osebe.

Danes odkrivamo obilje življenja na nov način in z bistveno več lahkotnosti.

Morda je kdo izmed vas danes tukaj, ki še ni vključen v našo skupnost in se spogleduje z mislijo. Verjetno se sprašuješ, kako začeti s tem delom in kaj naj bo tvoj prvi korak na tej poti k novi lahkotnosti?

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page