top of page

USTVARJAM IN DELUJEM ZA SKUPNO DOBRODraga nedeljska družba zavestnih kreatorjev in kreatork. To nedeljo bom posvetila nameri oz. misli, ki jo nosi tokratni naslov. Danes si zastavimo nekaj pomenljivih vprašanj za prihajanje v svoje globine in v stik s sabo in svojo zavestjo:

  • “Kaj meni predstavlja misel - USTVARJAM IN DELUJEM V SKUPNO DOBRO.”?

  • “Kaj mi v tem trenutku sploh predstavlja termin “skupno dobro” - kako bi to v mojem svetu čisto praktično opisal/a?

  • Kaj v tem trenutku že delam in konkretno počnem za “skupno dobro”?

Priporočam vam, da si misli in uvide napišete v svoje dnevnike ali na list papirja in o tem razmišljate še naprej. Naj ne ostane zgolj pri hitri misli ali iskrivi ideji, ki je švignila skozi glavo. Vzemite si čas za konkreten razmislek o sebi in o tem, kako to izgleda v vaši realnosti. Kaj v tem trenutku vidite in čutite, da še lahko vpeljete, dodate in spremenite v svojem življenju? Kako ste lahko navdih in svetlobni steber za druge? Vaših misli in idej bom-o zelo veseli. Lahko jih napišete na FB Anacordum ali pa jih podelite kot odgovor na ta mail.

Tokrat z vami delim še nekaj konkretnih napotkov in energijskih smernic skozi ta čas:

  • Več časa nameni gibanju in predvsem tudi dnevnemu sproščanju svojega fizičnega telesa. V tem obdobju tvoje telo potrebuje dovolj sprostitve (pomeni, da sprostimo napetost in tenzijo, ki je tako čustvene, kot tudi mentalne in fizične narave), saj se prilagajamo na številne spremembe v naših življenjih. Spreminjamo svoj celični zapis. Zato zares, poskrbi zase in za svoje zdravje!

  • Pogovor je osrednja vez vsakega zdravega odnosa. Bodimo odprti in si vzemimo čas za iskren in daljši pogovor z osebo, ki nam v tem trenutku povzroča notranji nemir. Poskrbimo, da sogovornika/co skrbno poslušamo in slišimo.

  • Izpluj iz vsakodnevne rutine. Morda je čas zate, da svoje delo posvetiš kakšnemu družbeno koristnemu namenu. Najdi način, kako lahko prispevaš k skupnosti, brez pričakovanj, da bi moral/a dobiti kaj v zameno.

Želim(o) ti mirne, spontane in opolnomočene dni.

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page