top of page
thankyou-pic.jpg

Čestitke!

 

Uspešno si se prijavil(a) na BREZPLAČNI program

​3 KORAKI V NOVO ŽIVLJENJE

Prepričana sem, da se že veseliš, da boš izvedel(a), kaj potrebuješ dodati v tvojo dnevno rutino, da boš lahko ustvaril/a življenje, ki te navdihuje?


Notranji mir, ravnotežje, občutek izpolnjenosti, umirjenosti, skladnosti in nove volje za ustvarjanje, delovanje, kreiranje. Ko se uskladiš s svojim tokom, potem si zares začneš ustvarjati svoje sanjsko življenje.


Nov brezplačni program ZAČNEMO V ČETRTEK, 23.04. Jaz že komaj čakam, da se spoznava!

 

3 dnevni program bo potekal v živo, preko portala YouTube. Ogled bo na voljo le tistim, ki ste se prijavili v ta izjemen program. Navodila in povezave za ogled sem ti posredovala na Email. 

Prepričana sem, da lahko od dogodka dobiš še več, če si na tekočem in se na dogodek lahko tudi pred tem pripraviš.  V ta namen spodaj klikni  Like Page in YouTube in si zagotovi najboljšo izkušnjo.

Če želiš v BREZPLAČNI program povabiti tudi svoje prijatelje, to seveda kar stori.

Pošlji jim to povezavo - https://www.anacordum.com/3-koraki-v-novo-zivljenje

Sedaj pa odklikaj v svoj email (katerega si vpisal(a)) na prejšnji strani, ter poišči mail z pošiljateljem "Ana Cordum" (ne pozabi pogledati tudi v mapo “Promocije” - ja, tudi tam včasih pristane moja pošta, brez posebnega razloga) in prenesi sporočilo iz mape “Promocije” v “Inbox”.

 

Tako boš lahko sledil(a) 3 dnevnemu BREZPLAČNEMU programu, seveda, če je tvoja želja uresničitev življenja, ki te navdihuje.


Se vidiva kmalu!


Z Ljubeznijo, Ana

Copyright 2020, AnaCordum

bottom of page