top of page

SVETLOBNI VODNIK mi pomeni v pravem in polnem pomenu DOM. Ob njem se počutim varno. Čutim močno energijo kot valovanje in vibracije, ki mi odprejo srce. Ob njem sem jaz res jaz. Čutim resnično ljubezen do sebe, do vsega kar je okoli mene, narave in ljudi. Daje mi pozitivne misli, tako da v sebi najem mir. Ljubezen se zlije v dušo in počutim se neskončno svobodno.  Draga Ana, hvala ti za SVETLOBNI VODNIK in za vso podporo in energijo, ki mi jo daješ. 

 

 

- Objem z ljubeznijo, Ivica

Svetlobni vodnik je zame luč, ko ne vem, kdaj in kako naprej. Čutim, da je v njem veliko barv, ki jih želim ali potrebujem na svoji poti. Vzamem tiste, ki jih v določenem trenutku potrebujem. 

- Romana

V razredu ga imam na mizi, ker pomirja mene in s tem vse otroke. Pričara mi ure in vsebine za meditacije. Shrani moč želja/odločitev, d alahko pogledam in se spomnim, kaj hočem, kam grem.

 

- Kristina Ferel

SV je za naju luč skozi dni, s katerim lažje sva. Delovanje in bivanje prilagajava smernicah. Mnogo več kot lahko preneseš z besedami.

- M. Praprotnik in J. Mislej

Vodnik je svetilnik sredi nevihte. Če si zmožen videti, ti luč v njem prebudi Luč v tebi.

- Samo Bohak, Prometheus

Svetlobni vodnik je kompas za naravnanost k določeni aktivnosti, k sproščenosti in fokusu, močnejši smo, če nas je več in lažje nam je.

- Petra Dremelj

Svetlobni vodnik je moja »jutranja lučka«, ki me vsak dan znova pozdravi v nov, svež in lepih stvari pričakovan in seveda, »delno načrtovan« dan. Klub temu, da se prepuščamo toku in dobrim vibracijam, je potrebno dneve planirati, zapolnim si jih z čudovitimi dogodki in posledično z prijetnimi ljudmi. Svetlobni vodnik je tudi moja »nočna lučka«, ki jo ugasnem po večernem sanjarjenju, meditaciji in hvaležnosti za vse lepo, kar mi je pretekli dan natrosil. Vpisovanje novih in vedno znova, drobnih in velikih stvari, ki me navdušujejo in delajo srečno, zaziblje me v prijeten spanec,  pozitivne misli in kreativne sanje. Hvala Svetlobni vodnik.

-Bojana Jurenec, Content Exchange

bottom of page