top of page

Sem Ana Kolenc, živahno dekle, večna raziskovalka lepot in smisla življenja. Že od malega sem bila drugačna, zvedava, izjemno čuteča in empatična.

Profile AC.jpg

Spomnim se, da sem se v otroških letih zelo veliko zadrževala v naravi in jo raziskovala ter se igrala z različnimi živalmi in rastlinami. V vseh ljudeh sem videla nekaj posebnega in z veseljem vsrkavala njihove izkušnje in znanje, ki so ga delili z menoj.

Ljudi in okolico sem zaznavala s celotnim telesom. Opazovala sem avre in njihove različne odtenke, mnogoterost barv. Že kot mali otrok sem čutila, da je moje srce tisto, ki je najbolj vredno zaupanja in v sebi zaslutila posebno moč in energijo, ki me lahko pomembno podpre, če se ji zares prepustim. Kmalu je bila to le še pravljica, zavedanje o energiji pa »zamrznjeno«.

Sledilo je obdobje natrpanih dnevnih rutin izobraževanja, obšolskega udejstvovanja, študija in študentskega dela. Poleg osnovne šole, klasične gimnazije in Pravne fakultete v Ljubljani, sem obiskovala glasbeno šolo, igrala violino in klavir, prepevala v različnih pevskih zborih, plesala, se ukvarjala s slikanjem, pisanjem pesmi in fotografijo ter delom z ljudmi in osebnostno rastjo. Spoznala sem, da je formalna izobrazba le del tega, kar življenje pričakuje od nas in delček mozaika, ki se zlije v celoto, ki ji pravimo človek ali izgrajena celovita osebnost. Pomembni so še ostali aspekti, ki nas polnijo in zbudijo naše zavedanje o tem, kdo sploh resnično smo. Zame so to kreativnost in igrivo raziskovanje, glasba, slika, prepevanje, gibanje, najrazličnejše zvrsti umetnosti, človeški odnosi in vsa energija onkraj fizično zaznavnega.

 

 

Po zaključku Pravne fakultete sem hitro spoznala in se odločila, da želim samostojno in neodvisno kreirati svojo »poslovno-življenjsko pot«, na kateri bom lahko resnično izrazila sebe in zaživela svoje kvalitete in talente. Udeležila sem se mnogih seminarjev, izobraževanj, sodelovala v različnih združenjih in se »mrežila« z najrazličnejšimi podjetniki ter neumorno srkala znanje in izkušnje. Namesto, da bi bila vse bolj jaz – to je bil moj cilj, sem čutila, da sem v poplavi zahtev družbe, ekspresnega porasta tehnologije in bombardiranja z informacijami in znanjem, vedno bolj odmaknjna od sebe in nesrečna.

Kdo sploh sem in kaj mi sedaj ostane? Kaj ni namen življenja, da smo izpolnjeni, srečni, vedri in radostni ter polni energije in na voljo sočloveku in skupnosti v kateri živimo?

 

 

Zavedala sem se, da me ponovno nagovarja moj notranji glas, srce, kakorkoli ga že poimenujem in tokrat sem se mu odločila prisluhniti. Ponovno sem se usmerila navznoter in začela s še bolj zavestnim delom na sebi. Bogu/Vesolju/Univerzumu sem zaupala in podala iskreno namero, da naj me pripelje na pravo pot. In zgodilo se je zelo hitro in nepričakovano in jasno mi je bilo, da poti nazaj v »stari svet« ni več.

Ko enkrat človek odvrže masko in si upa pokazati tudi svoje šibkosti in temne plati ter sam sebi oprostiti, tedaj se pravo življenje šele začne. Tu se sedaj začne prava zgodba in resnična Ana… moje resnično življenjsko popotovanje in živetje sebe!

Tukaj sem, da vam pomagam k polnosti, radosti in brezpogojni ljubezni, da z vami delim svojo zgodbo in znanje resničnega življenja. Srce ve katera pot je prava, zato mu prisluhnite, zaupajte in nikoli ne odnehajte. Vsi smo unikati, vsak ima neskončno vrednost in vsi smo potrebni, da lahko skupaj ustvarjamo edinstveno harmonijo sobivanja in kreacije!

Sem avtorica celostnega programa - 

kako se uglasimo s svojo izvorno naravo

in stopimo na pot »svojega poslanstva« SVETLOBNI VODNIK,

učiteljica joge, ustvarjam posebne začimbne mešanice v

skladu z ritmi narave in prirejam različne delavnice

osebne rasti.

Me želiš še bolje spoznati? Naroči se na novice ali pa mi piši.

leaninag-tree-top-400px.jpg
Logo-zlat-AC-gola.png
KDO JE ANA
bottom of page