top of page
SVETLOBNI VODNIK

 

Svetlobni vodnik je knjiga, planer, dnevnik, koledar, katerega namen je, da v vsakemu od nas prebudi zavedanje enosti, popolnosti in neločljive povezanosti s svetom v katerem obstajamo.

Njegovo poslanstvo je, da preko posebnega znanja, ki ga ponuja na zelo lahkoten način, bralca/bralko, podpre na poti zavestnega kreiranja.

Ana (5 of 5).jpg

Kaj je zavestno kreiranje?

To je ustvarjanje in delovanje, ki poteka na podlagi zavedanja od kje se rodi impulz, za neko našo akcijo, delovanje, odziv. Podpre nas, da se na poti življenja in delovanja opazujemo in se vedno bolj zavedamo svojih občutkov in vsega kar smo, poleg našega razuma in telesa.

Večina našega zavedanja danes žal še ostaja na teh dveh nivojih (torej um in telo), saj, če želimo več zavedanja, to od nas zahteva ODLOČITEV ZA ZAVESTNO SPREMEMBO ŽIVLJENJA. In delovanje.

To za večino ljudi predstavlja velik korak. Vendar je Svetlobni vodnik nastal ravno za to, da vse pogumne in odločene, podpre, na tej novi poti. V neznano, v razvoj in širitev zavesti ter ljubezni do sebe in enosti. Vse to na lahkoten in igriv način.

Zavest se danes hitro razvija, s tem pa pridobivamo tudi več orodij in mehanizmov, ki nam služijo za naš razvoj in napredek.

Definitivno je ena izmed bistvenih vrednot, na katerih bo sodobna družba morala narediti korenite korake in zavestne premike, sposobnost povezovanja. Iskrenega povezovanja.

Da pa to lahko dosežemo, je potreben premik najprej znotraj vsakega posameznika, torej najprej znotraj nas. Potrebno je preseči stanje ločenosti, v katerem trenutno še živi večina ljudi. Zavestno prepoznati, da ko nekomu škodujem, to naredim sebi.

Vsi imamo možnost in priložnost, da gremo skozi sebe, v svoje globine, se zazremo vase in na novo “zacelimo” rane in delce, ki so se ločili zaradi travm in preteklih izkušenj v življenju. Vsem se je to zgodilo in to ni prav nič hudega ali “groznega”.

 

Bistveno je zavedanje, da ima vsak priložnost, da znova vzpostavi stanje sprejemanja in ljubezni znotraj sebe. TU SE ZAČNE VSE, kar potrebujemo za POLNO IN ZADOVOLJNO ŽIVLJENJE.

Želiš izvedeti več o tem, kaj prispeva k ravnovesju tvoje energije skozi tekoči mesec in kaj lahko narediš sam/a zato, da vzpostaviš harmonijo znotraj sebe in presežeš obstoječe vrzeli, ki ti ne omogočajo napredka in svobodnega ustvarjanja?

Priključi se naši online skupnosti,

kjer za vas pripravljam ekskluzivne vsebine vsak mesec posebej.

V letu 2020 ZAČENJAMO PROGAM NA ČISTO NOVI PLATFORMI - ZA VAS SEM POSTAVILA "NOVO SPLETNO AKADEMIJO - KREIRAM SVOJE SVETLOBNO LETO"

Ne zamudi posebne priložnosti in sledi svojemu poslanstvu!

received_563927597760365-01.jpeg
PREBERI ŠE VEČ O SVETLOBNEM VODNIKU
Svetlobni_Vodnik_Naslovnica.jpg

Svetlobni vodnik je inovativni priročnik in mentorska podpora, kako zaživeti v sozvočju z naravnimi ritmi in kako aktivirati potencial za nov način ustvarjanja. Je knjiga, ki vsebuje napotke o zavestnem življenju – posebno tehniko, ki jo predstavljam v Svetlobnem vodniku imenujem povezava z energijo srčne mreže oz. povezava na srčno omrežje.

 

Svetlobni vodnik vsebuje znanje o časovnih intervalih, ko je energija okoli Zemlje posebno podporna za uvedbo določenih sprememb, aktivnosti in tudi kaj je v tem času odsvetovano. Z napotki in preko učenja dnevnih rutin nam pomaga vzpostaviti pogoje, da lahko začnemo z bolj poglobljenim delom na sebi.

Intervali po Svetlobnem vodniku (TRANSFORMIRAM SEBE in GRADIM SKUPNOST) so časovni termini, ki nam jih ponuja Zemlja, da v skladu z delovanjem Univerzuma, lažje dosegamo osebne cilje in transformiramo svoje zastarele plati - vzorce, ki nas pri tem ovirajo. Za doseganje svojih ciljev potrebujemo dovolj energije. Program je zato namenjen dvigovanju vibracije v nas in usklajevanju srčno-možganskega delovanja, ki sta ena izmed glavnih pogojev za doseganje naših osebnih ciljev.

Logo-zlat-AC-gola.png

Če ga uporabljaš vsakodnevno ti lahko dramatično spremeni življenje!

NA BOLJE, SEVEDA! :)

Kaj ni to izjemno?

Moja misija je, da Svetlobni vodnik pride v čim več domov, podjetij, šol, vrtcev, združenj, ...

ter da ga začne uporabljati kar se da veliko število ljudi...

in da se vsi skupaj v isti nameri povežemo na SRČNO OMREŽJE ter pomagamo k ohranitvi in razvoju planeta Zemlje.

bottom of page