top of page

POLITIKA ZASEBNOSTI

 

Pri Anacordum, za lahkotnost življenja smo ustvarili ta pravilnik o zasebnosti, ker nam je pomembno, da se dobro počutite in ste seznanjeni, kako se podatki, ki nam jih posredujete, uporabljajo in delijo. Ta pravilnik o zasebnosti uporabljamo za naše postopke zbiranja in uporabe podatkov: 1. na spletu, ko obiščete katerokoli od naših spletnih strani, vključno, brez omejitev in 2. brez povezave, ko nam posredujete podatke.

S prijavo na moje novice ali poslanim sporočilom preko kontaktnega obrazca, dovolite meni oz. mojemu podjetju Ana Kolenc s.p. (in Zavod Anacordum), da zbirata in obdelujeta posredovane osebne podatke z namenom, da pripravim kvalitetne vsebine za vaš osebni napredek, ki so obenem strokovne in lahkotne. Posredovane osebne podatke bom skrbno varovala in uporabljala samo zase v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Podatki, ki jih zbiram:

Zbiranje podatkov poteka na naslednje načine:
⁃ neosebni podatki: podatke o napravi ali druge dnevniške podatke avtomatično pridobim, ko uporabljate mojo spletno stran, berete članke…
⁃ osebni podatki: podatke pridobim le, če mi jih sami vpišete oz. sporočite


Posredovanje osebnih podatkov ni pogoj za uporabo moje spletne strani anacordum.com. Dokler mi sam/a ne vpišeš oz. zaupaš osebnih podatkov (kot so npr. ime, priimek, naslov elektronske pošte,…), so vsi podatki, ki jih avtomatično dobim, ko uporabljaš moje storitve, anonimni podatki in ne morem ugotoviti in tudi ne ugotavljam identitete uporabnika.
S prijavo na e-novice se strinjaš, da o tebi zbiram osebne podatke, ki si mi jih posredoval/a ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiram, če mi jih seveda zaupaš, so: ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka.
Tedensko oz. mesečno ti bom pošiljala energijske napotke, navdihujoče članke, prav tako pa boš prva/i izvedel/a o najnovejših delavnicah, seminarjih in programih, ki ti bodo pomagali, da si boš tudi ti upal/a početi več stvari, ki tebe navdihujejo.

Namen in uporaba osebnih podatkov:

Osebne podatke zbiram v skladu z namenom, za katerega ste mi jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bom uporabila za drug namen.

Pravna podlaga:

Osebne podatke zbiram izključno na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

Shranjevanje podatkov:

Osebne podatke, ki mi jih posredujete ob prijavi na e-novice, hranim do vašega preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranim v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov:

Vaših osebnih podatkov ne bom posredovala tretjim osebam in jih ne bom javno razkrila, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bom posredovala v tretjo državo ali organizacijo.
Za pošiljanje novic (newsletter) uporabljam ponudnika Wix Shoutout, kjer so shranjeni naslednji podatki: ime, priimek, naslov elektronske pošte, telefonska številka.
Ta sekundarni seznam (podatki) je shranjen pri ponudniku Wix zato, da vam lahko pošiljam navdihujoče in kvalitetne vsebine (newsletter).

Tvoje pravice:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko kadarkoli pošljete na elektronski naslov: info@anacordum.com.

 

Sprejem pogojev

 

Če obiščete mojo spletno stran, se strinjate s pogoji tega pravilnika o zasebnosti in spremljajočimi pogoji storitve, ki urejajo vašo uporabo spletnih mest. S tem, ko nam posredujete informacije brez povezave, se strinjate tudi s pogoji te politike zasebnosti.

Zunanje spletne strani  

Spletne strani lahko vsebujejo povezave do spletnih mest tretjih oseb. Nimamo nadzora nad praksami zasebnosti ali vsebino kateregakoli našega poslovnega partnerja, oglaševalcev, sponzorjev ali drugih spletnih strani, na katere zagotavljamo povezave. Kot taki nismo odgovorni za vsebino ali pravilnike o zasebnosti teh spletnih strani tretjih oseb. Če obiščete katerokoli drugo spletno mesto, preverite veljavno politiko zasebnosti in pogoje uporabe tretjih oseb.

 

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti  

Ta pravilnik o zasebnosti velja od datuma, navedenega na vrhu tega pravilnika o zasebnosti. To politiko zasebnosti lahko občasno spremenimo. Če dostopate do spletnih mest in / ali uporabljate naše storitve, se šteje, da ste sprejeli spremembe pravilnika. Upoštevajte, da v obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, našo uporabo informacij ureja pravilnik o zasebnosti, ki velja na dan zbiranja informacij. Prosimo vas, da redno spremljate ta pravilnik o zasebnosti.

 

Če imate kakršnakoli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, nam pišite na naslov info@anacordum.com z naslovom »Pravilnik o zasebnosti« v naslovni vrstici.

bottom of page