top of page
galaxy-2643089_1920.jpg

AKADEMIJA ANACORDUM

"akademija zavestnega kreiranja za novo dobo"

"Spoznaj nov način učenja, spoznaj kako živeti bolj lahkotno in kreirati zavestno!"

"Akademija je namenjena vzdrževanju notranjega ravnovesja, tvoji duhovni in osebni rasti ter premagovanju ovir in omejujočih prepričanj na poti do realizacije tvojega poslanstva. Nauči te zavestnega kreiranja."

KAJ PRIDOBIŠ Z VPISOM NA AKADEMIJO?

  • UPOŠTEVANJE CIKLIČNOSTI NARAVNIH RITMOV, KI JIH ZAČNEŠ UPORABLJATI SEBI V PRID

  • MEDITACIJA V ŽIVO OB PODPORNIH INTERVALIH

  • MESEČNA TEMATIKA PROGRAMA ZA LAHKOTNO PRESEGANJE OMEJUJOČIH PREPRIČANJ

  • INOVATIVNA TEHNIKA TRENINGA INTUICIJE, ČUSTVENE INTELIGENCE IN URAVNOVEŠANJA OBEH MOŽGANSKIH HEMISFER

  • TRENING UMA IN INTELEKTA

  • CELOSTNO RAZUMEVANJE SITUACIJ IN ŠIROK POGLED 

  • VEČ LJUBEZNI DO SEBE IN BOLJŠA KVALITETA ODNOSOV

AnaCordum_pattern2.png

VPIS V AKADEMIJO

VPISI IN ČLANSTVO

Vsak mesec v akademiji ima SVOJO TEMO, ki te podpira v vzdrževanju ravnovesja med umom, telesom in duhom.

Cena posameznega meseca Akademije je bila 57,00.

To pomeni, da celokupna vrednost vsebin v preteklih 2 letih znaša 1.368,00

Sedaj imaš na voljo

POSEBNO PRILOŽNOST!!!

Vse vsebine Akademije zadnjih 2 let le za

33,00 EUR 

80396552_3018140504881551_14296340411910

Koncept učenja v akademiji je namenjen krepitvi srčno-možganske koherence in učenju čustvene inteligence. Ne samo, da se učimo prepoznavanja lastnih čustev in upravljanja z njimi, učimo se predvsem čutiti in uporabljati zaznavanje svoje srčne moči za kreiranje pozitivne spremembe v svetu!

Vpiši se na akademijo, izboljšaj svoje počutje, zmanjšaj stres ter okrepi moč lahkotnega odločanja in kreiranja skozi celo leto.

Za lahkotno kreiranje je potrebno prestopiti v novo vibracijo, v novo frekvenco.

Odpreti se je potrebno sodelovanju s principi energije, ki so ti vselej na voljo, če jim dovoliš, da delajo zate!

 

**Poskrbi za svoje celostno zdravje, ljubezen in obilje zdaj!**

POTOPI SE V SVOJO NOVO VIBRACIJO, DOVOLI SI NOVO IZKUŠNJO, POSTANI ZAVESTEN/NA KREATOR/KA!

Tamara Kalc Špindler

Živjo svetlobniki.
Danes sem močno začutila, kako pogrešam gozd, vonj dreves, mirnost...in sem šla, vzela s sabo dva mala sončka ♥️. Skupaj smo objeli največjo smreko, se z njo pogovorili, izbrskali stare storze in opazovali nove, tipali smolo in se skratka imeli prav fino.
To nam je vsem pomagalo, da smo zadihali, se zbližali, spustili nervozo in se res iskreno nasmejali. In se (nas) sprašujem, kako malo zares potrebujemo, da smo radostni?
Hvaležna sem vodniku, Ani, vsem v skupini, ki sodelujete in soustvarjate varno okolje za našo rast. Pozen objem in lahko noč. ☺️

Tadeja Zupan Arsov

Dragi moji, sem te dni z vami, z nami, s sabo, tudi kadar ne pišem. Najprej in najbolj pomembno in vsakič znova: hvala, draga Ana, za tvoje čudovito vodstvo.

 

Dihanje s tabo je nekaj, kar je v etru, prav otipljivo, ko ti to čudovito prenašaš do naših ušes, src, teles. Po tvoji meditaciji je moje telo v tistem lepem stanju, ki mu prosto po nobelovcu Andriću rečem: Letimo šele, ko smo na tleh. In kar traja!!! Meni se od zadnjega intervala na videz zlaga vse, kar sem delala tri mesece, devet mesecev, zadnja tri leta ...Tri milijone let ...Zlaga se v harmonično celoto, ki tudi kadar je naporna, vem,da vodi v dobro smer.

 

Ležem mirna, zbudim se brez ure (ok, 5:20 bi včasih tudi zamenjala za kaj pozneje...) , podiham, začnem. Naredim veliko (če tako pomislim, vedno smo taki delovni stroji ...), a zdaj nekako eno po eno, in do konca. In če malo zbega voljo, se mirno prepustim. Komplementarno doživljam tudi doživetja na poslu, podpira me krio energija:)))

 

In morda najpomembnejše v mojih blizu petih desetletjih življenja: znaki, simboli, odgovori so vsenaokrog mene, vidim, slišim, čutim jih, a novo je, da jim vedno bolj prisluhnem. Oooooolajšanje♥ Kot je sine našel moj blok iz srednje šole: FLOVERS, LOVE AND PEACE for all. TO je res. Objem vsem in vesel praznik, ki nam ga je pobarvalo sonce!! <3

bottom of page