MEDITACIJA ZA NOTRANJI MIR, ZDRAVJE IN NOVO STABILNOST SKOZI OBDOBJE KAOSA 

Moje pismo TEBI v obdobju,

 

v času, ko tla pod tvojimi nogami niso več tako stabilna, kot nekoč.

Ker mi pomeniš TI, ker mi pomeni Tvoje zdravje, ker je še kako ključno kam usmerjaš svoje misli, čustva, kako izbiraš svoje besede, tukaj in zdaj, V TEM TRENUTKU.

V TEM TRENUTKU s tem, kar si, ustvarjaš svojo sedanjost in prihodnost. Ustvarjaš prihodnost za vse nas.

PODARJAM TI MEDITACIJO, ki sem jo skanalizirala in pripravila s čisto posebnim namenom, prav za ta čas v katerem smo. Vsebuje zdravilno vibracijo, ki te bo povezala z novimi vidiki Tebe, za katere je čas, da jih prebudiš ZDAJ. 

*********************************************************************

Naj ti povem, nič ni narobe, v teh dnevih se prav vsi na nekaterih ravneh počutimo odrezani, manj uporabni, izolirani in zaskrbljeni. Tako na hitro smo se morali spoprijeti z novo realnostjo in hitrimi adaptacijami. Ni ti lahko, vem.

 

Ko vsakodnevno spremljam potek trenutne virusne epidemije, vidim in zaznavam, kako ti vibracije strahu in konstantnih skrbi nižajo energijo znotraj tvojega bitja. Vse to vpliva na tvoje celotno telo, ki iz tvoje neposredne okolice dobiva informacije o pomanjkanju, kaosu in izrednih razmerah.

 

Sama dobivam veliko informacij, da je ta čas epidemije in hitro množečega virusa Covid-19 pravzaprav IZJEMNA PRILOŽNOST ZA VSE ZEMLJANE, da se ponovno zamislimo nad tem, kaj nam je zares pomembno in kaj nas vrne k človečnosti. Razumevanju. Sprejemanju drug drugega. Iskreno, brez mask in pretvarjanja. Čas je, da se povežemo nazaj s tem, kaj pomeni biti človek.

 

Čas je, da si dovoliš, končno, malo več miru. Čisto nič ni narobe, če si vzameš več časa zase in za mirovanje. Kaos se bo umiril in Vesolje bo poskrbelo zate, zaupaj. Vse kar si in svet v katerem si, deluje po Božanskem principu.

 

V tem trenutku s tabo želim deliti meditacijo / sinhronizacijo, ki te vrne nazaj k tebi. Tvojemu bistvu. To kar vsi lahko smo. Mir, sprejemanje, vitalnost, upanje in ljubezen. To je TVOJE NARAVNO STANJE, SPOMNI SE, ZDAJ!

 

Ta meditacija te podpira v tvojem celostnem zdravju, v povezavi med teboj in bližnjimi v tvojem življenju. V pomoč ti je lahko kjerkoli in kadarkoli. Pripelje te v sprejemanje tega trenutka,točno takšnega, kot se poraja. Od tu boš pridobil/a nove informacije in znanje, kako kvalitetno naprej. Vendar najprej se ustavi in obmiruj. Poslušaj.

 

Vse kar potrebuješ za lastni notranji mir je že sedaj znotraj tebe. Povabim te v prostor, znotraj katerega si povsem varen/na in zaščiten/a. Občuti, da je v tvojem notranjem svetu neizmerno zaupanje, ki je povezano z univerzalno energijo, ki je Čista in Brezpogojna Ljubezen.

Meditacijo lahko uporabljaš neomejeno, priporočam ti, da jo izvajaš vsakodnevno in da k meditiranju povabiš tudi svoje bližnje. Bodi del skupinskega gibanja za novo, mirnejšo in svetlejšo prihodnost.

Z Ljubeznijo, Ana