top of page
KAJ JE ANACORDUM

Anacordum je spletna platforma za »življenje z novo energijo«. Anacordum v svojem imenu in vsebini odzvanja vrhovno resnico življenja, katerega namen je ustvarjanje harmonije – uglašenosti. In mi ljudje, otroci naše matere, to počnemo v skladu z njo in njenimi ritmi.

Ana v sanskrtu pomeni hrana, hrana tako za telo kot tudi za naše subtilno telo (dušo). Potrebno je hraniti tako svoje fizično telo, kot tudi dušo (in ostala subtilna telesa). Cor v latinskem jeziku je srce, predstavlja vrhovno inteligenco človeka, preko katere se povezuje z ostalimi bitji Univerzuma. Cordum je  množica src, skupek src, ki so nagovorjena iz istega vira in delujejo v harmoniji (cordum- v lat. src – mnoštvo src). V imenu anacordum beseda cordum simbolizira množico src, ki so med seboj povezana s srčno mrežo Univerzuma. Iz besede cor izvira beseda akord (accord), ki v osnovi nosi pomen – v službi srca, nekaj kar poživlja in navdušuje. V modernejši dobi so besedi acord nadeli pomen - sozvočje, uglašenost (pravilno razmerje) posameznih delcev (tonov), ki skupaj tvorijo harmonijo.

 

 

Vse, kar bo v prihodnosti prosperiralo, vsak posameznik, ki bo želel zaživeti izpolnjeno, bo začutil klic po ponovni uglasitvi. To pomeni, da bo v sebi spoznal in prebudil tiste delčke, ki jih do sedaj ni uporabljal. Le-te bo uglasil s frekvenco Zemlje, ali kot sama pravim temu – se povezal z srčno mrežo planeta in Univerzuma (univerzalno energijo).

Vsak od nas ima možnost in priložnost, da zaživi sebe, spozna svojo naravo in odgovorno začne uporabljati to neprecenljivo modrost, ki jo nosi v sebi! Kako? Poglej si tukaj.

 

 

 

ZAKAJ SE ŽELIM PONOVNO UGLASITI NA »PRAVO FREKVENCO«? KAJ MI PRINAŠA?

 

 

Uglašeno stanje je pravzaprav naše naravno stanje (8Hz). To je frekvenca, ki vzpodbuja delovanje obeh možganskih hemisfer. 8 Hz, 432 Hz je naravna frekvenca planeta ter človeškega telesa - srca in možganov. Predstavlja ravnovesje. Danes večina ljudi ne živi v ravnovesju in so odrezani od sebe. To vodi do najrazličnejših obolenj, tako telesnih kot tudi mentalnih (rak, kap, depresija, anksiozne motnje, utrujenost,...)

 

 

Ko smo sami v ravnovesju tudi v svoje življenje privlačimo ravnovesje. Uglasitev prinaša dobro počutje in zdravje, izpolnjene in mirne medosebne odnose, notranji mir, delo, ki nas navdihuje in je ustvarjalno.

 

Z »uglaševanjem« sebe pravzaprav izpolnjujemo svoje poslanstvo, namen zakaj živimo. Naše življenje ni kar samo sebi namen, ima globlji pomen in to je, da se razvijamo, postajamo bolj vitalni, pretočnejši, ustvarjalnejši, srečni, prodorni,...

bottom of page