top of page

SRČNI VODNIK

za planiranje iz srčne strasti v letu 2021

ANACORDUM-srcni-vodnik-banner1.jpg

Z veseljem predstavljam novost planiranja za leto 2021, ki je sad sodelovanja s  srčnim timom Phoebe.

Za vse zveste uporabnike Svetlobnega vodnika in vse, ki sledite mojemu delu, veste, da sem predana raziskovanju zavestnega kreiranja in sledenju srčni strasti.

Novost leta 2021 je poseben Srčni vodnik in planer Phoebe Pure, oba navdahnjena z iskreno željo, da se pogum slediti svojemu srcu prenese tudi nate in na čim več ljudi.

"Pisanje tvojih srčnih ciljev je ena izmed pomembnih metod, ki jih uporabljam, ko kreiram in načrtujem svoje življenje. Umetnost načrtovanja je pravo razmerje med kontroliranim usmerjanjem življenja in prepuščanjem toku, ki pomeni spuščanje kontrole, torej polno zaupanje, da ti, kar potrebuješ, življenje pripelje samo. Moje osebno spoznanje je, da to dvoje skupaj v pravem harmoničnem ravnovesju, prinaša tvoj dolgoročni uspeh in izpolnjenost. O tem so učili že starodavni modreci v različnih izročilih, danes pa imaš te modrosti čisto na dosegu roke."

SAMO ZATE SO PHOEBI-EVKE PRIPRAVILE POSEBNO UGODNOST!

10% POPUST ob nakupu kateregakoli izdelka, z izjemo Srčnega vodnika

"Ob naročilu uporabi kodo: "Anacordum10"

Phoebe1.jpg
8C6C648E-D7C7-4ABD-9D85-C4FB56146756.jpg

"Priporočam ti nakup kompleta, ki sestavlja planer Phoebe Pure in Srčni dodatek. Tak kompleten način uporabljam tudi sama."

Copyright 2020, AnaCordum

bottom of page