top of page
80396552_3018140504881551_14296340411910

AKADEMIJA ZAVESTNEGA KREIRANJA

ODKRIJ 7 SKRIVNOSTI DO

USTVARJANJA OBILJA

Prenesi si svoj brezplačni priročnik

Hvala za tvojo prijavo!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
7-skrivnosti-mockup.png

SRČNI VODNIK in PHOEBE PLANER

Postani kreator/ka svojega življenja, podjetnik/ca, nekdo, ki živi svojo strast. Srčni vodnik je ustvarjen prav zate, saj te popelje na nov nivo zavedanja sebe in v novo lahkotnost ter kreacijo življenja kot si ga ti želiš!

ONLINE SKUPNOST IN AKADEMIJA

ZAVESTNEGA KREIRANJA ANACORDUM

Akademija je unikatni online program za usmerjen fokus in vzdrževanje energijskega ravnovesja skozi celo leto..

Poveži se z istomislečimi.

Postani del online skupnosti in podporni/a član/ica skupnosti.

INDIVIDUALNI PROGRAM

IN MENTORSTVO

Osebni in transformativni program, kjer izjasniš pristno vizijo za svoje harmonično življenje, izpolnjene odnose in navdihujoče delo. 

 

​Prebudi potenciale, stopi na svojo pot in začni opolnomočeno življenje.

DSC_5633.jpg

Kdo je Ana?

Sem univ. dipl. pravnica, strokovnjakinja za odnose z javnostmi, certificirana učiteljica joge in meditacije, predvsem pa intuitivna svetovalka za posameznike in podjetja.

Sem avtorica knjige in online programa - SVETLOBNI VODNIK,

program je namenjen novodobnemu kreatorju, kreatorki, z njegovo podporo presežemo omejujoča prepričanja in stopimo na pot »svojega poslanstva«.

S programom in individualnim mentorstvom sem podprla že več 100 ljudi, da so pridobili novo energijo za življenje, umirili tok misli in se osredotočili na stvari, ki so resnično pomembne in prestopili na višji nivo zavestnega ustvarjanja.

Obožujem naravo in potovanja, rada se gibam in zdravo živim, ustvarjam posebne začimbne mešanice v skladu z ritmi narave in prirejam različne delavnice in oddihe namenjene osebni rasti in harmoničnemu življenju.

Mreža-AC-spletna.png

ANA JE USTVARJALKA INTERAKTIVNE ONLINE

AKADEMIJE ZAVESTNEGA KREIRANJA 

Bojana Jurenec, podjetnica, umetnica, mama

Svetlobni vodnik je moja »jutranja lučka«, ki me vsak dan znova pozdravi v nov, svež in lepih stvari pričakovan in seveda, »delno načrtovan« dan. 

Kljub temu, da se prepuščamo toku in dobrim vibracijam, je potrebno dneve planirati, zapolnim si jih z čudovitimi dogodki in posledično s prijetnimi ljudmi. Svetlobni vodnik je tudi moja »nočna lučka«, ki jo ugasnem po večernem sanjarjenju, meditaciji in hvaležnosti za vse lepo, kar mi je pretekli dan natrosil.

Vpisovanje novih in vedno znova, drobnih in velikih stvari, ki me navdušujejo in delajo srečno, zaziblje me v prijeten spanec, pozitivne misli in kreativne sanje.

 

Hvala Ana in Svetlobni vodnik.

Andrej Božič, slovenski menedžer

Jaz že od prve izdaje Svetlobnega vodnika upoštevam in uporabljam informacije o dobrih dnevih in podpornih intervalih, o dobrih dnevih za počitek in razmislek, in temu prilagajam svoje najpomembnejše aktivnosti.

 

bottom of page