top of page

ENERGIJSKO POMEMBEN TEDENLepo pozdravljena draga nedeljska družba.

Nahajamo se na močni energijski točki leta, ko se lahko še bolj intenzivno povežemo s tem trenutkom, tukaj, zdaj. S svojo resnico. S svojim BISTVOM. Ljubečo prisotnostjo v nas.

Kaj priporočam? Zelo pomembno je, kaj gojimo v tem času, v smislu svojih čustev, misli, besed, idej,...

Vzemimo si čas zase in ne bežimo od svoje teme, pogumno se poslovimo od starega in vsega, kar nam je odslužilo. Sama te dni posvečam še bolj poglobljenemu stiku s sabo, kar v praksi pomeni, da sem več v naravi in poslušam njena sporočila. Več meditiram in uživam kvalitetno, polnovredno, nepredelano hrano, skrbim za dovolj spanja - vsaj 8ur dnevno. To vse me napolni z energijo, ki jo moje celo telo v teh dneh potrebuje še več. Toplo svetujem, da narediš tudi ti v tem času nekaj zase in za svoje splošno zdravje in notranje ravnovesje.

Če ne izkusimo teme, ne moremo poznati in razumeti svetlobe! Čas je primeren, da zberemo pogum in svojo temo, ki nam jo razkriva energija solsticija, objamemo, sprejmemo in ji dovolimo, da nas uči. Da jo občutimo z vsem kar smo. Se ne upiramo. In v njej spoznamo blagoslov in darilo. Šele takrat lahko zares dojamemo, kaj lahko spustimo ter naredimo nov prostor. Postanemo “iskalci” in “ustvarjalci” nove svetlobe, nove realnosti za vse nas.

Ob koncu leta ... Leto 2021 nam je prineslo veliko “pretresov”, sprememb in kopico “osebnostnih preizkusov”. Lahko rečem, da smo imeli dovolj materiala za učenje in spregled tega, kaj je za nas osebno resbnično pomembno, vredno in kaj malo manj pomembno. Kaj je naša osebna resnica? Čemu verjamemo in čemu več ne nasedamo? Postavili smo svoje meje. V ospredje smo postavili kaj pomeni biti človeški in ljubeč do sočloveka, pogled trajnosti in dobrobit vsega kar vidimo okoli sebe.. Marsikoga od nas so razmere prisilile, da se je ustavil-a in prvič v življenju resnično "počival-a" in potoval-a vase. Sama sem malo v šali, malo zares vse te "aktivacije" poimenovala "Svetlobni pospeški", saj so nas podprli v odpiranju sebe svetlobni energiji.

Sporočilo solsticija, ki nas čaka v prihajajočem tednu je: “PRIHAJA LUČ!”🌞 Sprejmimo to luč in jo prižgimo v naših srcih. Ne bojmo se posloviti od starega, da lahko prižgemo nov ogenj, ki predstavlja novo zdravje, moč in za-upanje! Zavest, kdo smo in da smo bitja luči prav mi sami! Da imamo to moč, da smo luč tudi za druge.

Ker živimo v času, ko je iskrena skrb drug za drugega in predvsme optimizem in zaupanje, da smo zdravi in da se lahko po-zdravimo sami, sem za vas pripravila posebno MEDITACIJO ZA ZDRAVJE. Najdete na naši novi spletni strani LightWiki in na povezavi spodaj.
留言


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page