top of page

Moja vizija kot del Univerzalne vizije - kreacijeLepo pozdravljeni dragi moji čudoviti ljudje. Znova je tukaj nedelja in dragocen čas za naše snidenje.

Vedno rada poudarim, da želim branje nedeljskega pisma ustvariti kot ritual mirovanja za vas. Kot čas znotraj katerega namenite zavestne trenutke sebi in spajanju, druženju s svojo Dušo. Kot čas, ki je blagoslovljen in dragocen.

Ali lahko to začutite?

Tako zelo pomembno se mi zdi to v tem času. In da vsak sam pri sebi izgradi sposobnost notranjega spajanja z bistvom in sposobnostjo mirovanja.

In morda je danes še posebno primeren trenutek, saj praznujemo tako državni kot tudi krščanski praznik Marijinega vnebovzetja. Marijino vnebovzetje je eden izmed največjih krščanskih praznikov in so ga slavili že v apostolskih časih. Na ta dan se kristjani spominjajo, da je bila Devica Marija z dušo in telesom vzeta v nebesa. Morda si ravno danes lahko vzamemo še več časa in si damo posebno priložnost, da se povežemo še bolj. Da se objamemo še bolj. Da do sebe začutimo še več sočutja in ljubezni.

Ko smo v ljubezni do sebe lahko občutimo iskreno povezanost z vsem - Enost. Zavedanje enosti pa je element, ki je ključen za zavestno manifestiranje.

Ko takole diham in razmišljam z vami bi se mi zdelo fenomenalno, če bi podelili z mano in drug z drugim. KAJ ZA VAS POMENI ENOST? KAKO JO DOŽIVLJATE VI? IN KAKO TA OBČUTEK VZDRŽUJETE ZNOTRAJ SEBE, GA NEGUJETE?

Vaše vizije enosti bi združila v našo skupno vizijo Enosti in jo obesila kot nekakšen manifestum za našo prihodnost.

Na ta način prav tako gradimo in utrjujemo naš odnos. Odnosi pa so bistveni za naše tako duševno koti tudi telesno zdravje. Preko odnosov kreiramo svoje zdravje in tudi obratno, če smo zdravi/polni/močni smo stabilni in ljubeči tudi do ljudi okoli nas.

Torej, kaj tebi pomeni ENOST IN KAKO ENOST OBČUTIŠ?

Hvala za tvoje deljenje in hvala, ker si del naše skupne vizije za prihodnost.

Bình luận


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page