top of page

SI PRIPRAVLJEN/A NA 5D ?Na vse to, kar se dogaja in o čemer bom govorila, gledam z velikim zadovoljstvom in v vsem skupaj vidim sadove preteklega leta. Vse to so sadovi sodelovanja in zavestnega osebnega delovanja, ki je rdeča nit mojega deljenja ter učenja na Akademiji Zavestnega kreiranja.

Še nedavno nazaj sem vam povedala, da urejamo nove prostore, naš "coworking", kjer z ekipo povezujemo naša zelo različna znanja in ideje. Kar pa nas druži je zavedanje, da smo skupaj močnejši in da le s sodelovanjem lahko dosežemo vizijo, ustvariti storitve, ki bodo omogočile človeku lepši, zdrav in kvaliteten jutri. Tako zasebno kot poslovno. To dvoje, smo prepričani, je med seboj neizpodbitno prepleteno in soodvisno.

In sedaj, naši prostori obstajajo in mi jih nadobudno lepšamo in izboljšujemo organsko, korak za korakom. Harmonično. Pomembno nam je, da so naše storitve za stranke na prvem mestu in vsebinsko kakovostne. Skladno s tem energijo primerno razporedimo za obnavljanje in izboljševanje poslovnih procesov. Ugotovili smo, kako pomembno je ravnovesje med tema dvema aspektoma in kako zares pomembno je, da ko svetuješ stranki, jo mentoriraš ali izvajaš program, da si iskreno tam. Popolnoma z njo. Za njo. V polni energiji in pretočnosti. V dobri, visoki vibraciji, če hočete. Šele na ta način lahko nudimo zares kvalitetno storitev.

Zagotovo se sprašuješ: "Kaj pa vse počnete, Ana? Daj nam povej?"

V zadnjem letu intenzivno sodelujem z Inštitutom MOST. Uroš, direktor, je bil predhodno moj zelo uspešen mentoriranec 1na1 in aktiven član Akademije Zavestnega Kreiranja. Opazil je, da v svojem poslu nekaj pogreša. Želel mu je dodati novo energijo, novo vsebino, pridih večjega smisla. Prišel je do spoznanja, da njegova energija in drža močno vplivata na uspeh in kvaliteto storitev, ki jih opravlja. No, najino mentorsko sodelovanje se je prelevilo v poslovno ko-kreacijo.

Na Inštitutu MOST nudimo podjetniško usposabljanje večinoma družinskih podjetij. Vodimo proces prenosa lastništva na naslednike in predvsem harmoniziramo medsebojne odnose deležnikov, da lahko lahkotno dosežejo zaključevanje teh procesov. Kar pa je najpomembnejše, pri tem ohranijo in predvsem izboljšajo kakovost svojega poslovanja. Večinoma se pri podjetjih zgodi ravno obratno. Zaradi medsebojnega nerazumevanja znižajo ali celo bistveno poslabšajo kakovost podjetja. V skrajnih primerih pride celo do konca njihove družinske zgodbe, kar je velika škoda.

Moja osebna vizija in tudi vizija Inštituta MOST za njih in za slovensko podjetništvo je drugačna. Prepričana sem, da na (družinskem) podjetništvu sloni pomemben kreativni in ustvarjalni princip za slovensko gospodarstvo.

Programi, ki jih izvajam ONLINE, torej Akademija z mesečnimi tematskimi sklopi in 21-dnevni program DVIGNI SVOJO VIBRACIJO, so zasnovani tako, da skozi proces ustvariš nov ODNOS DO SVETA, SEBE. Zakaj? Le na ta način lahko ustvarjaš nove, bolj pretočne odnose in seveda poslovne priložnosti, produkte, projekte. Brez tega predhodnega koraka ne bo šlo. Če vztrajaš na star način, boš izgubil/a velike količine energije. Veliko ljudi in vodij doživi izgorelost in iztrošenost. Zakaj vem? Vsak dan sedim z njmi in poslušam njihove zgodbe. Večina pravi: "Joj Ana, če bi prej vedeli, da obstajajo te načini in možnosti. Zavedanje kako lahko živimo v boljšem odnosu do sebe. In kako lahko na ta način privarčujemo z energijo."Jaz pa pravim: "Je že prav tako. Vse ob svojem času. Vendar, ko dobiš neko informacijo in te nekaj v tebi pokliče, da preveriš, poskusiš, ne oklevaj. Naredi korak. Lahko da bo neudobno, ker je novo. Ampak ravno to, da je neudobno pomeni, da se boš odvezal/a od nečesa starega in pripravil/a nov prosor." Naredi to. Za-upaj.

Comments


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page