top of page

V moje življenje vse prihaja v pravem ritmu...Lepo pozdravljeni dragi moji zvesti nedeljski sopotniki. Pred nami je še ena lepa poletna nedelja. Ah ja, ne boste verjeli. Jaz sem jo znova popihala na morski zrak. :) Zelo mi prija morska voda in poletni morski zrak, pa seveda tudi sprememba okolja. Vsakič, ko spremenim okolje, vsaj za nekaj dni, je tako, kot da si ustvarim prostor za nov pogled. Najprej za oddih od vsakodnevne rutine in nato prostor mojega prihajanja v nič. Tam, kjer je možno vse. Na ta način se lažje spomnim tega, da v bistvu vem, da marsikaj še ne vem. Da sem tukaj zato, da se učim in sprejemam novo. Čisto vsak dan. Ta pogled na življenje mi vsakodnevno pomaga, da se moja energija sprosti, da toksini odidejo in se nastavi prostor za novo. Stres se pomiri in čustva se harmonizirajo. Vzpostavim nov mir. Ravnovesje. Diham in sem. Radostna in blagoslovljena. Kaj pa vi? Kako vzpostavljate dnevno ravnovesje v sebi? Ali skrbite zanj? Ko znova občutim ta vedno prisoten mir, ki je del mene in moje naravne esence, se spomnim in iskreno zavem, da vse v moje življenje prihaja v popolnem ritmu in na čudovito pripravljen način. In enako radostno gledam tudi na mejnik, ki sem vam ga omenila že v preteklem pismu in me čaka v naslednjih dneh. Naj vam ga razkrijem. Po letih trdega dela in predanosti, prihodnji teden z ekipo sokreatorjev odpiramo novo podjetje. Podjetje, za katerega vem, da nastaja na energiji Ljubezni. Podjetje, ki bo prineslo osvežitev in spremembo v naše poslovno okolje. S ponosom napovedujem uradno ustanovitev podjetja Light, enlightening business, d.o.o.


Najbolj ponosno se oziram v tem trenutku na pot, ki smo jo kot ekipa prehodili do sedaj. Izpostavila bi pripravljenost vseh nas na vzajemno poslušanje in predvsem popuščanje v korist realizacije skupne vizije. Ni bilo vedno lahko, saj je vsak od nas močna osebnost z lastno perspektivo in pogledom na svet. Pa vendar, odločili smo se, da se prepustimo in da zaupamo drug drugemu, tudi v tistih delih nas, kjer smo najbolj ranljivi. Drug drugemu smo pokazali dele, kjer so naši najbolj boleči spomini. In nismo jih skrivali drug pred drugim. In ravno v teh delih smo se medsebojno odprli in iskreno spregovorili o naših največjih strahovih in na drugi strani o naših največjih srčnih željah. Vizijah zase in za človeštvo, kakšen svet želimo graditi in v njem živeti. Zato smo se odločili za pot podjetniškega ustvarjanja, vendar na nov način. Na poti smo stali drug drugemu, tudi v tistih trenutkih, ko je bil nekdo v popolni temi in stiski. Ja zares, vse to se nam je dogajalo in se nam seveda še. Zakaj? Ker smo se odločili, da bomo delovali, tako osebno, kot poslovno v popolni avtentičnosti, torej v stiku s svojim bistvom, dušo, esenco. Nič več mask. Za to pa je potrebno prepoznavanje tudi temnih plati, ki so lahko na trenutke boleče in strašljive. In vse to počnemo srčno še zdaj. In danes stojimo tu. Na pragu novega začetka za vse nas. Opolnomočeni in pogumni. Predani.


In vi, dragi moji ste del nas in naše zgodbe. Hvala, ker ste in ker ostajate z nami. Ker podpirate, širite in se razvijate z nami. Ker ostajate svetle zvezde na našem nebu in zaupate v našo vizijo. Ste glasniki in so-kreatorji sprememb, ki jih želimo videti v svetu. Nikoli ne odnehajte. Hvala, ker svetite. Na nov začetek, ob popolnoma pravem trenutku in na popolnoma pravšen način.

Z ljubeznijo, Ana in ekipa Light

Comentarios


Predstavljene objave
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Zadnje objave
Arhiv
Išči po oznakah
No tags yet.
Sledi nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page